15. 8. 2019

Sám doma a jiné další rodinné filmy čeká reboot!

Disney očividně ztrácí originalitu a vrací se zpět k legendám minulosti. Sám doma není ale jediným filmem...

hlavní obrázek

Jak asi všichni dobře víme, Disney se nedávno opět nažral, když koupil za nemalou sumu studio Fox. Tím pochopitelně vznikla spousta otázek, ale taky kupa zajímavých příležitostí. Žel, dneska ale nemáme dobré zprávy.

Disney totiž Foxům proškrtal rozpočty a to je jeden z důvodů, proč se v budoucnu už nedočkáme takových těch fajn nízkorozpočtových filmů pro celé rodiny. A je to pochopitelné. Všechno si bude produkovat Disney. Samozřejmě se stále můžeme těšit na Avatar, Plentu opic, Vetřelce a mnoho známých značek, které Disney nechce pohřbít. Nově ale oznámil něco nepochopitelného.

Disney chce zrebootovat legendární vánoční komedii Sám doma. Minimálně první dva díly této rodinné komedie patří ke každoročním svátkům a mnozí z nás si konec roku bez Kevina nedokáží představit. Reboot Sám doma zní velmi zvláštně. A důvod? Pochopitelně peníze, ale bylo nám sděleno, že chtějí Kevina předělat pro novou generaci. Tím ale nekončíme.

 

Neoriginální předělávka by se měla týkat i série Noc v muzeu, Deník malého poseroutky a filmů Dvanácti do tuctu. Všechno to jsou skvělé rodinné filmy, které by se dle všeho měli znovu předělat. Jestli nová zpracování půjdou do kin, nebo spíš na novou streamovací službu Disney+, to uvidíme. Tak jako tak, já jsem zásadně proti a sám Kevin, tedy Macaulay Culkin, je také proti! A co vy? Na jakou stranu se přidáte?

Chcete, aby Disney filmy předělal?
Atticus
Milovník různých filmových žánrů. Kromě filmových novinek rád zabloudí i mezi seriály, či se začte do kvalitní knihy. Preferuje originální znění a skvělou podívanou.
Poslední komentáře
Zatím se do diskuze nikdo nezapojil! Buď první!