1. 8. 2019

Rambo 5 bude ve znamení krve - litrů krve!

Sám Stallone slibuje, že toto jsme ještě nikdy neviděli. No, tak to asi bude pořádný nářez!

hlavní obrázek

Rambo 5 s podtitulem Poslední krev se blíží. Premiéra již toto 19. září letošního roku. A musíme uznat, že zatím nás marketing docela šetřil. Do světa byl vypuštěn pouze teaser trailer a všichni napjatě očekáváme, kdy konečně dostaneme pořádnou nálož ukázek.

Mezitím jsme se ale dozvěděli definitivně, že pátý díl tohoto drsného veterána skutečně bude mládeži nepřístupný. Možná se s ohledem na minulé díly ptáte, proč z toho máme takovou radost. Odpověď je jednoduchá. Do nynějška jsme neměli potvrzené, že by mohl být film nepřístupný ( a první ukázky tomu moc nenasvědčovaly), i když jsme to všichni tušili. Ale v dnešního době nikdy nevíte.

A jak jsme se to dozvěděli? Sám Rambo, tedy Sylvester Stallone, to potvrdil na svém Instagramu, kde mimo jiné napsal, že to, co s pátým Rambem přichází, nemá obdoby a ještě jsme to nikdy neviděli. A to zní sakra zajímavě. Asi se můžeme těšit na pořádný nářez, co myslíte?

Atticus
Milovník různých filmových žánrů. Kromě filmových novinek rád zabloudí i mezi seriály, či se začte do kvalitní knihy. Preferuje originální znění a skvělou podívanou.
Poslední komentáře
Zatím se do diskuze nikdo nezapojil! Buď první!