24. 7. 2019

Matt Damon a Ben Affleck opět spolu ve filmu

Nejenom budou hrát, ale na filmu se podílí i jinak. O jaký film jde?

hlavní obrázek

The Last Duel, tak se bude jmenovat film, kde oba tito herci ztvární hlavní role. Příběh je zasazen do 14. století ve Franici. Mluví o dvou přátelích, z nichž jeden odjede do války a druhý mu znásilní manželku. Protože to jsou gentlemani se vším všudy, rozhodnou se, že si tento spor vyřeší klasickým duelem, kde může zvítězit jen jeden. Jak sám název trochu napovídá, bude to poslední obdobný souboj na území Francie.

Jak jsem zmínil, oba dva herci si zahrají hlavní role. Zároveň však píší společně scénář (s nimi i Nicole Holofcener), podle kterého se bude řídit sám velikán Ridley Scott. Což by mohlo vyjít! Však oba dva herci psali scénář k oscarovému snímku Dobrý Will Hunting a od té doby jsou velcí přátelé a podíleli se již na několika projektech.

Kdy bychom se filmu mohli dočkat, to zatím není známo. Film bude na motivy knihy The Last Duel: A True Story of Trial by Combat in Medieval France.

Atticus
Milovník různých filmových žánrů. Kromě filmových novinek rád zabloudí i mezi seriály, či se začte do kvalitní knihy. Preferuje originální znění a skvělou podívanou.
Poslední komentáře
Zatím se do diskuze nikdo nezapojil! Buď první!