4. 7. 2019

Elvis Presley s tváří zpěváka Harryho Stylese

Životopis jednoho z nejznámějších zpěváků se blíží. Kdo si střihne jeho roli? Bude to právě Harry Styles?

hlavní obrázek

Režisér Baz Luhrmann, který má na svědomí filmy Velký Gatsby a Austrálie, započal práce na svém dalším filmu. Tentokrát půjde o životopisný snímek legendárního zpěváka Elvise Presleyho. Film by se měl zaobírat jeho mládím a cestou ke slávě. Jediné, co o projektu zatím víme je, že se v něm objeví Tom Hanks, jako manažer Elvise.

Aktuálně se řeší, kdo by si zpěváka mohl zahrát. List kandidátů je poměrně dlouhý, ale pár jmen zní skutečně zajímavě. Kteří to jsou? V nadpisu jsem prozradil, že jedním z nich je zpěvák a herec Harry Styles. Jeho jsme zatím mohli vidět ve velmi skvěle hodnoceném válečném snímku od Christophera Nolana Dunkerk. Zde by však samopal musel vyměnit za taneční kreace a zpěv, čemuž Harry asi víc rozumí…

Druhým, jehož jméno vám něco řekne, je herec Ansel Elgort. Znáte ho z velmi úspěšného filmu Baby Driver, ale také jste ho mohli spatřit v adaptaci knižní trilogie – Divergence. Ansel zní také jako velmi dobrá volba.

Další je Miles Teller, který si po boku Ansela Elgorta zahrál ve zmíněné trilogii Divergence. Hrál ale také ve filmu Týpci a zbraně či v rebootu Fantastické čtyřky. Tím méně známým kandidátem je herec Austin Butler.

Tak co? Hodil by se vám někdo na roli jednoho z nejznámějších zpěváků naší planety? Nebo byste vybrali někoho jiného? Podělte se s námi.

Atticus
Milovník různých filmových žánrů. Kromě filmových novinek rád zabloudí i mezi seriály, či se začte do kvalitní knihy. Preferuje originální znění a skvělou podívanou.
Poslední komentáře
Celkem 1 příspěvek v diskuzi
Janca.W
před 250 týdny
Jako Elvise si nedokážu představit ani jednoho z nich. Prvního hocha vůbec neznám, což bude...