3. 7. 2019

Ant-Man bude krotit duchy

Tentokrát Paul Rudd vystřídá superhrdinský oblek a vydá se vstříc duchům.

hlavní obrázek

Premiéra pokračování kultovní klasiky Krotitelé duchů 3 se pomalu a jistě blíží. Film by se měl v kinech objevit přesně za rok. A i když se zatím natáčet nezačalo, víme kdo si ve filmu zahraje. Některá jména vás jistě potěší.

Vrací se původní herci, jako je Sigourney Weaver, Dan Aykroyd či Bill Murray. Ty jste mohli vidět jak v původním první díle, tak i v následném pokračování z roku 1989. Kromě nich nás ale čeká i svěží vítr. O ten se postará například herečka Carrie Coon, kterou znají spíš milovníci seriálů (Pozůstalí, The Sinner). Dalším nováčkem je teprve šestnáctiletý Finn Wolfhard, který svou kariéru nastartoval v seriálu Stranger Things či si zahrál v hororovém trháku To. Nebude však nejmladším. Ve filmu si zahraje třináctiletá Mckenna Grace. Tito všichni by měli ztvárnit rodinku.

Jak jste asi z nadpisu poznali, nově se k filmu připojil Paul Rudd, představitel Ant-Mana. Paul si zahraje učitele a jak bude přesně zapojen do příběhu, zatím není jasné. Každopádně on je příjemným zpestřením filmu, nemyslíte?

Režie Jason Reitman, scénář Gil Kenan a premiéra 9. 7. 2020. Snad se povede napravit reputaci nedávnému ženskému rebootu. Těšíte se?

Atticus
Milovník různých filmových žánrů. Kromě filmových novinek rád zabloudí i mezi seriály, či se začte do kvalitní knihy. Preferuje originální znění a skvělou podívanou.
Poslední komentáře
Zatím se do diskuze nikdo nezapojil! Buď první!