24. 5. 2019

Star Wars: Prý se plánuje další trilogie

O této jsme ještě dodnes neslyšeli. Zcela nové příběhy. Nebude to už moc trilogií?

hlavní obrázek

Než přijdeme k aktuální žhavé novince, pojďme si to raději zopakovat. Letos v prosinci končí jedna dlouholetá sága dílem Star Wars: Vzestup Skywalkera. Ten ukončí dosavadní hlavní dějovou linku. Dáme si chvilku přestávku a pak dorazí nová trilogie od scénáristů seriálu Hra o trůny a další trilogie od režiséra Riana Johnsona. A pokud nebereme v potaz nějaké spin-offy a seriály, tak nás dle všeho čeká další trilogie.

Za tou by měla stát Laeta Kalogridis, což je scénáristka, která pracovala například na nedávné Alitě, Prokletém ostrovu či Alexandru Velikém. Zkušenosti má a nyní píše scénář k dalšímu filmu ze světa Star Wars (dle některých zdrojů ho má už napsaný). A tentokrát by se mělo vycházet z herní série Star Wars: Knights of the Old Republic, což se původně myslelo, že zpracují chlapci od Hry o trůny, ale nakonec je asi vše jinak. Jelikož herní série se dočkala několika pokračování a je velmi obsáhlá, z filmu by se měla stát trilogie.

Na konkrétnější informace si musíme počkat a také záleží, jakým směrem chce Lucasfilm směřovat, ale nyní vznikají tři nezávislé trilogie. Jelikož bychom se měli ale každého nového filmu dočkat s dvouletou přestávkou, kdo ví, kdy připravované filmy nakonec uvidíme.

Atticus
Milovník různých filmových žánrů. Kromě filmových novinek rád zabloudí i mezi seriály, či se začte do kvalitní knihy. Preferuje originální znění a skvělou podívanou.
Poslední komentáře
Zatím se do diskuze nikdo nezapojil! Buď první!