23. 5. 2019

Tarantino slaví - jeho novinka je velmi úspěšná

Samé pochvaly a nadšené reakce. Tarantinova novinka v Cannes slaví nejeden úspěch.

hlavní obrázek

Pochopitelně mluvíme o filmu Tenkrát v Hollywoodu, který měl před dvěma dny premiéru na festivalu v Cannes. Zde zazářil Quentin Tarantino se svým Pulp Fiction a letos se pokouší o comeback. Jak dopadl? Už jenom skutečnost, že ne všichni se na jeho film dostali a velmi je to mrzlo, svědčí o úspěchu. Jak na film novináři reagovali?

Dle reakcí se jedná o další skvělou pecku s výraznými kulisami a hereckými výkony. Samotný soundtrack je báječný a nechybí, jak u tarantinovek je zvykem, velmi násilné scény. Když budeme přímo citovat některé novináře, tak Tenkrát v Hollywoodu je napínavé, násilné, vtipné a velmi sympatické. Všichni do jednoho byli z projekce nadšení.

Samozřejmě se našli také negativní ohlasy, ale dá se říci, že si nestěžovali na nic důležitého. Hodně se kritizovala délka (165 minut), která díky krátkému příběhu je prostě moc dlouhá. Také se zdůrazňovala ztřeštěnost a absurdita, ale takto se dá popsat skoro každá tarantinovka. Vždy vybočuje! Nic není ale podstatné, protože po projekci několik minut lidé stáli a nadšeně tleskali. Tak snad se to bude líbit i nám.

Atticus
Milovník různých filmových žánrů. Kromě filmových novinek rád zabloudí i mezi seriály, či se začte do kvalitní knihy. Preferuje originální znění a skvělou podívanou.
Poslední komentáře
Zatím se do diskuze nikdo nezapojil! Buď první!