22. 5. 2019

Žluté fazolky se vrátí už příští rok!

Jak se sequel oblíbeného animáku bude jmenovat? A kdy přesně ho uvidíme?

hlavní obrázek

V roce 2010 jsme Mimoně poznali poprvé. To ještě hráli druhé housle padoucha Grua a jeho třem malým holčičkám, které si osvojil. Teda, záměr byl, aby příběh hezky doplnili, ale jak dobře víme, Mimoni se stali hlavními hvězdami a díky nim dokázal Já, padouch se přeměnit na trilogii. Svět zasáhla vlna šílenství a roztomilý mimoňové byli (stále jsou) všude.

Aby se z tohoto fenoménu vymačkalo co nejvíc dolárků, přišel jejich origin, nazvaný jednoduše Mimoni. Ten ale už tolik povyku neudělal, ale dokázal vydělat přes miliardu dolarů, i když stál jen 74 melounů! Neskutečné číslo. A proto bude další díl.

Tentokrát mají podtitul The Rise of Gru a do kin dorazí 3. července roku 2020. Samotné studio bude vyvíjet neskutečný tlak, protože Mimoni jsou z celé série Já, padouch tím nejvýdělečnějším. Hned na druhém místě je Já, padouch 3 s 1,034 mili­ardami, pak dvojka s výdělkem 970 milionů a nakonec první díl s 543 miliony celosvětově.

Těšíte se, až se Mimoni vrátí?

Atticus
Milovník různých filmových žánrů. Kromě filmových novinek rád zabloudí i mezi seriály, či se začte do kvalitní knihy. Preferuje originální znění a skvělou podívanou.
Poslední komentáře
Zatím se do diskuze nikdo nezapojil! Buď první!