17. 5. 2019

Nová Godzilla uchvátila první diváky!

My si ještě musíme počkat necelé dva týdny, ale už nyní víme, na co se těšit. Novináři se podělili o své poznatky!

hlavní obrázek

Godzilla II Král monster do našich kin letí obrovitou rychlostí a všichni vyhlížíme datum 30. 5. Těšíme se na nový příběh a na pořádně drsné souboje monster, to je pravda, ale také nás zajímá MonsterVerse, který se bude nadále rozšiřovat. Nová Godzilla totiž zapadá do propojeného vesmíru, jenž nastartovala ona sama v roce 2014 se svým samostatným filmem (Godzilla) a který pak následně prohloubil Kong: Ostrov lebek z roku 2017. Na další film ze série monster se můžeme těšit už příští rok, kdy má premiéru Godzilla vs. Kong. Ale zpět ke Godzille.

Tak nás láká do kina už delší dobu a musím uznat, že její trailery jsou skutečně dechberoucí a návštěva kina je skoro povinnost. Navíc ta možnost vidět na velkých plátnech nejznámější monstra a hlavně jak se perou s Godzillou – to je sen každého fanouška. Ale i tato látka se dá pěkně pohnojit. My už naštěstí víme, že v tomto případě se to nestalo.

Krále monster totiž už měli možnost vidět novináři a ti se opět vyjádřili pomocí svých účtů na Twiterru. A výsledek? Je to prý EPICKÉ! Naprosto velkolepé, doslova monstrózní a padaly výroky, že také bláznivé. Vše v pozitivním smyslu pochopitelně. O filmu se mluvilo jen pochvalně, vyzdvihoval se také vizuál, nic nevypadá uměle, nuceně a zle. Místy je nová Godzilla také humorná, ale hlavně je to pocta všem známým monstrům a pořádná kulervoucí bitva mezi giganty. A to zní sakra dobře!

Zklamaní se tedy nekoná, alespoň prozatím. Na náš objektivní názor si pochopitelně musíme ještě počkat, ale zklamaní bychom být rozhodně neměli. Snad nová Godzilla napraví reputací té z roku 2014 a snad dostaneme pořádný akční film.

A co vy? Chystáte se do kina?

Atticus
Milovník různých filmových žánrů. Kromě filmových novinek rád zabloudí i mezi seriály, či se začte do kvalitní knihy. Preferuje originální znění a skvělou podívanou.
Poslední komentáře
Zatím se do diskuze nikdo nezapojil! Buď první!