16. 5. 2019

John Wick 3 je v kinech - objeví se také čtyřka?

Má režisér plány do budoucna? A v čem bylo plánování filmů obtížné?

hlavní obrázek

Od dnešního dne můžete do kin vyrazit na třetí díl zabijáka Johna Wicka. Od roku 2014, kdy měl premiéru první díl, ušel Keanu Reeves se svou postavou velký kus cesty. Poznali jsme nové postavy, objevovali jsme nový zabijácký svět a jeho pravidla. Oba dva díly se pyšnily skvělým hodnocením a trojka rozhodně není pozadu. Už teď na ní diváci pějí ódy a padají výroky, že se jedná o nejlepší díl celé trilogie. Zůstaneme však jen u třech?

Tato otázka byla položena režiséru všech třech dílů Chadu Stahelskimu. Ten novinářům odpověděl, že to záleží na nás. Tedy na divácích a výsledných tržbách. Tím chápeme, že pokud si John Wick finančně povede dobře (v nic jiného ani nedoufáme), tak čtyřka je jasná věc. Pak ještě dodal jednu zajímavou věc.

Každý z dílů měl svá úskalí. První byl obtížný, protože jsme nevěděli, jakým směrem se pořádně vydat. Druhý byl obtížný, jelikož jsme museli zmapovat svět, na který jsme předtím nepomysleli. Třetí byl obtížný v tom, že jsme svět nadále rozšiřovali a chtěli jsme divákům přinést něco kreativního, nejenom většího a chladnějšího. No a čtvrtý, jsem si jist, že bude nejobtížnější.

Co si z toho všeho odnést? Nejdříve musí aktuální třetí díl zabodovat, což by nemělo být tak těžké, protože první díl vydělal pouze 88,8 milionů dolar a druhý 171 milionů. Logicky stačí, aby se tržby vyškrábaly kolem 170 mega a více a máme tu další film. Podle mě je čtvrtý díl jistý tak jako tak.

Zajdete na třetí díl Johna Wicka do kina? A chtěli byste čtyřku?

Atticus
Milovník různých filmových žánrů. Kromě filmových novinek rád zabloudí i mezi seriály, či se začte do kvalitní knihy. Preferuje originální znění a skvělou podívanou.
Poslední komentáře
Celkem 2 příspěvky v diskuzi
megawir
před 251 týdny
V kině jsem byl, ale nejlepší trojka ze série podle mě teda není :) Je to sice masakr, což se...
Atticus
před 251 týdny
Už to klaplo, viz nedávná bleskovka. ;) Ještě jsme si ani pořádně nezaspekulovali o tom...