16. 5. 2019

George Clooney ohledně role Batmana: Neber to Afflecku!

Původně odrazoval, ale nakonec se ukázalo, že to chyba nebyla. Nebo ano? A proč nechtěl, aby Affleck Batmana hrál?

hlavní obrázek

Aktuálně je kolem připravovaných filmů od DC celkem ticho, nebo jsme o všem už napsali, takže je načase přinést nějakou úsměvnou zajímavost. Tentokrát se podíváme na herce George Clooneyho, který radil ohledně role Batmana Benu Affleckovi. Jak jste z nadpisu asi pochopili, moc to motivační nebylo. Proč jej ale od role nejznámějšího superhdiny odrazoval?

Jak asi všichni dobře víte, tak i sám George Clooney si jednou roli strážce Gothamu zahrál a to ve filmu z roku 1997 zvaný Batman a Robin. Ten nepatří k něm nejlepším, to je jasné, a díky tomu film všemožně pohořel. George Clooney měl tedy s Batmanem neblahou zkušenost, se kterou se určitě nevychloubal na potkání a raději se snažil zapomenout. Když se dozvěděl, že o roli Batmana se uchází jeho přítel Ben Affleck, řekl mu na to: Nedělej to!

Rada myšlena dobře, jelikož Clooney neměl s touto postavou dobré zkušenosti. Ben ho samozřejmě neposlechl a výsledek už jsme všichni viděli. Je pravda, že jeho filmy jsou rozporuplně přijaté, ale podle mě to nebude přímo jím samotným, ale spíše filmovým zpracováním. Ale ještě teď si vzpomínám, jak fandové doslova pískali, když se dozvěděli, že dalším temným rytířem má být právě Affleck. Otázkou je, koho jiného bychom dostali, kdyby Clooneyho poslechl a roli nakonec nepřijal. Byli bychom spokojeni? Však něco podobného řešíme teď, jelikož Ben už se do temného obleku nevrátí…

Oblíbili jste si Afflecka jako Batmana?
Atticus
Milovník různých filmových žánrů. Kromě filmových novinek rád zabloudí i mezi seriály, či se začte do kvalitní knihy. Preferuje originální znění a skvělou podívanou.
Poslední komentáře
Zatím se do diskuze nikdo nezapojil! Buď první!