14. 5. 2019

A zase Matrix - dalším filmem to prý nekončí!

Nedávno nás překvapily zprávy ohledně možného pokračování. Tentokrát máme pro vás další zajímavé drby.

hlavní obrázek

Celkem nedávno nás zaujaly drby ohledně Matrixu. Ten letos oslavil 20 let od svého uvedení do kin a v dnešní době se pochopitelně nabízí otázka, co se značkou dál. Jasně, chápu, že spousta skalních fanoušků nechce o žádném možném pokračování ani slyšet. A já to beru. Žel, doba je jiná a musíme s tím počítat. Co drby o Matrixu říkají teď?

Celkem rozruch způsobil režisér Chad Stahelski (John Wick 1,2,3). Ano, ten sice Matrix nerežíroval, ale v původních třech filmech před kamerou poskakoval jako kaskadér. V tomto směru to dotáhl tak daleko, že nakonec týmu kaskadérů šéfoval. A co že to prozradil v rozhovoru? Uvedl, že sestry Wachowski pracují jak na možném pokračování Matrixu, ale také na jeho rozšíření. Tím naznačil, že ségry chtějí uvést možná spin-off, preguel či nějaký příběh, který bude svět agentů a matrixu rozšiřovat. A to zní velmi zajímavě! Chad pak ještě dodal, že by se rád vrátil a na novém filmu opět pracoval, třeba jako šéf kaskadérů.

Takže to zatím vypadá, že Lilly a Lana Wachowski makají na pokračování a zároveň na rozšíření. Možná se dočkáme i seriálu. Kdo ví, ale tak jako tak vás budeme o dalších novinkách informovat. Otázkou je, zda je dobře, že se s Matrixem nadále počítá. Co si o tom myslíte vy?

Chtěli byste pokračování Matrixu?
Atticus
Milovník různých filmových žánrů. Kromě filmových novinek rád zabloudí i mezi seriály, či se začte do kvalitní knihy. Preferuje originální znění a skvělou podívanou.
Poslední komentáře
Zatím se do diskuze nikdo nezapojil! Buď první!