10. 5. 2019

Gambit zrušen, Noví mutanti se opět přesouvají

Prokletí Noví mutanti opět mění datum premiéry. Kdy dorazí (pokud vůbec) do kin? A co se stalo s Gambitem?

hlavní obrázek

Abych nenadržoval jen pozitivním zprávám, pojďme se podívat na odvrácenou stranu filmových novinek. A začneme rovnou Novými mutanty. Další x-menovský film, který by měl být drsný, nepřístupný a hororový, má znovu (zase a opět) problémy. Natáčení, dotáčky, změny – to vše slyšíme už poměrně slušnou dobu. Pak jsme se dozvěděli, že film do kin vůbec nepůjde a bude na některé ze streamovacích služeb. Pak ale zas přišla změna a nakonec film do kin měl jít. Dokonce tvůrci slibovali, že to stihnou tento rok a my do kina zajdeme letos o letních prázdninách. A jaké jsou zprávy teď?

Aktuálně jsme se dozvěděli, že se premiéra opět posouvá. Nyní si musíme počkat do dubna roku 2020. Naštěstí se film stále plánuje uvést do kin. I když! Tady si člověk nemůže být jistý ničím. Uvidíme, jaké změny ještě dorazí. Otázkou je, zda je stále na Nové mutanty někdo zvědavý? Dejte mi vědět.

K tomu všemu jsme se dozvěděli ještě jednu novinku a ta se týká filmu GambitChanningem Tatumem. Ten byl zrušen už nějakou dobu zpátky, ale stále tu byla naděje, že by se film mohl uskutečnit. No a ta naděje pohasla jak svíčka ve vánku. Gambit je oficiálně zrušen a nedorazí.

Co na zprávy říkáte vy? Těšíte se na Nové mutanti, nebo je vůbec neřešíte? A chtěli jste Gambita?

Atticus
Milovník různých filmových žánrů. Kromě filmových novinek rád zabloudí i mezi seriály, či se začte do kvalitní knihy. Preferuje originální znění a skvělou podívanou.
Poslední komentáře
Zatím se do diskuze nikdo nezapojil! Buď první!