10. 5. 2019

Cameron chválí Endgame a jeho Titanic se znovu potopil

A překonají tržby i Avatara?

hlavní obrázek

Letošní událost roku je stále k mání v našich kinech a poklady kin pořád zažívají žně, i po několika týdnech po premiéře. A ať už jste na film zašli několikrát a totálně jsme mu propadli, nebo vás naopak zklamal a čekali jste víc – jedno mu nechat musíte: Ten film vydělává neskutečný balík.

Aktuálně se tržby ze všech kin na světě pohybují kolem 2,303 miliardy dolarů. Neskutečná částka! Pokud se v tržbách trochu orientujete, nebo pravidelně navštěvujete stránku boxofficemojo­.com, tak dobře víte, že díky tomuto výdělku je Endgame aktuálně druhým nejvýdělečnějším filmem všech dob. Do nedávna se tímto titulem honosil film Jamese Camerona Titanic. Ten s částkou 2,187 miliardy $ padl na místo třetí. A co na to sám Cameron?

Ten se prostřednictvím Twitteru vtipně podotkl, že Titanic padl na dno díky ledovci, ale že jeho Titanic padl na dno díky Avengers. Zároveň vzdal hold za tyto skvělá čísla a uznal, že Endgame udělala skvělou práci pro filmy a zároveň i diváky. Tomu se říká přístup! Bude takto ale reagovat, až padne i jeho Avatar?

Ten aktuálně žebříčku nejvýdělečnějších filmů vládne. Na kontě má neuvěřitelných 2,788 miliardy dolarů! Padne i on? I když bychom to možná aktuální marvelovce přáli, zatím tomu nic nenasvědčuje a tržby by se měly zastavit pár stovek milionů pod králem žebříčku. V kinech nás zatím žádná konkurence sice nečeká a víkend se blíží, takže kdo ví, možná se tak stane. I kdyby ne, Endgame udělala do filmové historie kráter, který ji nikdo neodpáře. O dalším jejím postupu vás budeme informovat.

A co vy? Už jste na Endgame byli?

Atticus
Milovník různých filmových žánrů. Kromě filmových novinek rád zabloudí i mezi seriály, či se začte do kvalitní knihy. Preferuje originální znění a skvělou podívanou.
Poslední komentáře
Zatím se do diskuze nikdo nezapojil! Buď první!