3. 5. 2019

Kdo všechno se objeví ve dvojce sebevražedného oddílu?

Uvidíme nové a staré tváře. Kdy bude premiéra a jaké záporáky film nabídne?

hlavní obrázek

Stará nová parta se vrací. Kamery se spustí letos na podzim a pokud nedojde k nějakým sebevražedným myšlenkám ze strany tvůrců, kteří by chtěli projekt potopit, dočkáme se premiéry v srpnu v roce 2021. Co nový reboot nabídne? A kdo všechno se vrátí? Dejme si to do kupy. Tentokrát se snad už nic měnit nebude…

Ze staré party z roku 2016 se vrací jen zlomek původního obsazení. Jistá je neodolatelná Margot Robbie jako Harley Quinn. Dále si svou postavu zopakuje herec Jai Courtney (Captain Boomerang) a herečka Viola Davis (Amanda Waller). Chvilku se mluvilo i o postavě Deadshota v podání Willa Smitha, ale ten se nakonec v dalším filmu neobjeví. Místo něj nás čeká slušná dávka nováčků.

Začněme tím nejzajímavějším. Do filmu byl obsazen Idris Elba a John Cena. Velká jména, velcí kluci. K nim se přidává David Dastmalchian a jeho postava bude Polka-Dot Man. Hlavní záporák filmu. S ním si zahraje herečka Daniela Melchior. Ta ztvární postavu Ratcatchera (panovník myší) a je dalším záporákem. Dle zahraničních zdrojů se ve filmu objeví také King Shark (napůl člověk, napůl žralok). Jo, to bude velkolepé.

Režisér nebude mít jednoduchý úkol. Po jedničce, která sice zaujala pár diváků, ale z celkového hlediska rychle upadla v zapomnění, je třeba přijít s něčím novým, neokoukaným a skvělým. Prostě s pořádným oddílem, který se nebojí smrti. Však jejich název tomu napovídá. Režie se ujímá James Gunn, který po „vyhazovu“ od Disneyho šel na truc pracovat k DC. Nyní se vrací a natočí nám také třetí díl Strážců galaxie, ale nejdříve musí dokončit tento díl Sebevražedného oddílu. Snad mu půjde práce od ruky.

Atticus
Milovník různých filmových žánrů. Kromě filmových novinek rád zabloudí i mezi seriály, či se začte do kvalitní knihy. Preferuje originální znění a skvělou podívanou.
Poslední komentáře
Zatím se do diskuze nikdo nezapojil! Buď první!