2. 5. 2019

Fantastická zvířata 3 - Další díl se opozdí

Posun premiéry o celý rok! Kdy budeme moci zajít do kina?

hlavní obrázek

Sám slavný chlapec, který přežil ukončil svou kariéru velkého kouzelníka a coby fotřík se stará o své děti. Jeho svět na filmových plátnech se ale nadále rozrůstá. První díl Fantastických zvířat přišel v roce 2016 a fandové čarodějnického světa opět mohli začít štěstím učůrávat. A není divu. Film vydělal neuvěřitelných 814 milionů dolarů! Jak diváky, tak i kritiky byl chválen a my tu měli rozjezd další čarodějné ságy.

Ambice byly neskutečně velké a stále jsou. Pořád se plánuje pět velkofilmů! A vypadá to, že se jich fakt dočkáme, ale přeci jenom nedorazí jen tak hned. Proč? Může za to díl druhý s podtitulem Grindelwaldovy zločiny. Zde se už tak obrovské ovace nekonaly. Film vydělal pouze 653 milionů a diváky byl přijat rozporuplně. A naštěstí si to uvědomili i samotní tvůrci.

Ti aktuálně makají na trojce. Ta měla původně datum premiéry na podzim příštího roku. Což se určitě dalo přežít. Jenže my si musíme počkat ještě jeden rok! Ano, tvůrci datum přesunuli a nyní bychom se fantastické zvěře měli dočkat až 12. 11. 2021. No, je to docela dlouhá doba. A důvod? Dle slov tvůrců je oprávněný – aby se neopakovalo fiasko v podobě druhého dílu. Proto si dali více času na přípravu a natáčení. Tak snad jim to fandové čarodějnického světa odpustí a v roce 2021 dostaneme pořádný zážitek. Hůlku na to!

Atticus
Milovník různých filmových žánrů. Kromě filmových novinek rád zabloudí i mezi seriály, či se začte do kvalitní knihy. Preferuje originální znění a skvělou podívanou.
Poslední komentáře
Zatím se do diskuze nikdo nezapojil! Buď první!