2. 5. 2019

Rychlá a zběsilá sága obohacena o další dva nové herce

Kdo se do devátého dílu podívá? Wrestler a hrdina akčních filmů.

hlavní obrázek

V tuto chvíli všichni vyhlížíme převážně spin-off celé série pojmenovaný Hobbs a Shaw (premiéra 1. 8. 2019), přesto nesmíme zapomínat na devátý díl hlavní ságy. Ten by se dle všeho měl za chvilku natáčet. Původní partička se vrací, tentokrát však bez Dwayneho Johnsona, jelikož ten se během natáčení minulých dílů nesnášel s Vin Dieselem, a proto skončil a raději se věnoval spin-offu. Kdo tuto horu svalů nahradí?

Neméně známý jiný wrestler, John Cena! Ten by dle všeho měl právě Johnsona nahradit. Možná půjde o přeobsazení role, ale to nezní moc pravděpodobně, takže spíš si John Cena zahraje zcela někoho nového. Oficiálně potvrzený není, ale Vin Diesel s ním počítá, jak sám prozradil ve svém příspěvku na Instagramu.

Další postava, které v devátém díle bude, by se měla ve filmu objevit jen okrajově. Žádná další hlavní postava. Muž, který vše hlídá zpovzdálí a tahá za nitky. A kdo by si ho měl zahrát? Měl by to být Keanu Reeves! A to zní velmi zajímavě. Uvidíme, zda se bude jednat o postavu, která bude skutečně celou dobu schovaná, či vystrčí růžky a předvede pořádnou akci. Pokud by se Keanu Reeves osvědčil, možná bychom se ho mohli dočkat v celé parádě v další díle.

Atticus
Milovník různých filmových žánrů. Kromě filmových novinek rád zabloudí i mezi seriály, či se začte do kvalitní knihy. Preferuje originální znění a skvělou podívanou.
Poslední komentáře
Celkem 2 příspěvky v diskuzi
faithxwebsites
před 256 týdny
Obě posily jsou opravdu Posily s velkým P. Upřímně doufám, že Hobbse nepřeobsadí, spíš si...
cale
před 256 týdny
Tak to je hodně super. Těším se!!! :)))