25. 4. 2019

Clint Eastwood na odpočinek zatím nejde

Tento vitální, geniální stařík na odpočinek ani nemyslí a má v plánu další film. Jaký?

hlavní obrázek

Režisér, producent, herec a dokonce i skladatel – to všechno je vynikající Clint Eastwood. Jednomu z nejznámějších tvůrců filmového průmyslu už je 88 let a na rozdíl od svých kolegů v branži, kteří si vychutnávají zasloužený odpočinek, Clint ve své práci nepolevuje a pokračuje dál.

V březnu letošního roku jsme mohli v kinech vidět film Pašerák, kde si Clint zahrál hlavní roli a zároveň film natočil. Hodně se spekulovalo, že právě tento film bude tím posledním a bude se jednat o důstojné rozloučení. To jsme se ale šeredně zmýlili. Clint má v merku další projekt.

A tím je The Ballad of Richard Jewell. Příběh založený na skutečných událostech v době, kdy došlo k útoku na olympijských hrách v roce 1996. V ten okamžik byl obviněn zcela obyčejný a hlavně nevinný chlapík, který pracoval v bezpečnostní agentuře. Na něm si smlsnou jak novináři, tak i lidé kolem něj a jemu to změní zcela život. Vypadá to na solidní drama.

Kolem filmu se už dřív pohyboval herec Leonardo DiCaprio, ale ten už není v tuto chvíli aktuálním kandidátem a místo toho bude film produkovat. Kdo si ve filmu zahraje, to nevíme. Jisté ale je, že Clint si vybere kvalitní herecké obsazení.

Atticus
Milovník různých filmových žánrů. Kromě filmových novinek rád zabloudí i mezi seriály, či se začte do kvalitní knihy. Preferuje originální znění a skvělou podívanou.
Poslední komentáře
Zatím se do diskuze nikdo nezapojil! Buď první!