15. 4. 2019

Alicia Vikander opět jako Lara Croft!

Pokud vás loňská záchrana otce bavila, můžete se těšit na pokračování.

hlavní obrázek

Téměř před rokem a jedním měsícem jsme dostali nové svěží zpracování jedné z nejznámějších her Tomb Raider. Žezlo po sexy Angeline Jolie, která Laru Croft ztvárnila celkem dvakrát (Lara Croft – Tomb Raider a Lara Croft – Tomb Raider: Kolébka života) převzala mladičká oscarová herečka "Alicia Vikander. A v roli nepřemožitelné akční hrdinky se opět vrací.

Reboot Lary Croft se celkem povedl. Svědčí o tom hodnocení na našem webu, kde procento překonalo 71%. Co se týče tržeb, tak film měl dle všeho stát cca 94 milionů dolarů. A výdělek? Mezinárodní tržby se zastavily na částce 274,6 mil.$. A s tím se už pracovat dá. Není se tedy čemu divit, že pokračování bude.

Po pravdě, o pokračování toho zatím moc nevíme. Potvrzena je opět Alicia Vikander, což jsme stejně všichni čekali. Dále také víme, kdo napíše scénář a tou je Amy Jump. Natáčet by se dle všeho mělo letos, Alicia pár jiných projektů má dotočeno a aktuálně maká jen na jednom. Datum premiéry neznáme. Každopádně, těšíte se?

Atticus
Milovník různých filmových žánrů. Kromě filmových novinek rád zabloudí i mezi seriály, či se začte do kvalitní knihy. Preferuje originální znění a skvělou podívanou.
Poslední komentáře
Zatím se do diskuze nikdo nezapojil! Buď první!