10. 4. 2019

Pomáda se vrací - naštěstí žádný restart!

Už jsme se lekli, že další klasika se dočká své předělávky. Ale naštěstí tomu tak není. O co jde?

hlavní obrázek

Tentokrát studio Paramount Pictures překvapilo. Vezme si do parády oblíbenou klasiku Pomádu z roku 1978, kde své boky rozvlnil John Travolta a Olivia Newton-John. Úspěch na sebe nenechal dlouho čekat a i do dnes se jedná o velmi oblíbený muzikál, který si divák nenechá ujít. Dokonce vznikla dvojka, v roce 1982, s jiným hereckým zastoupením, ale jak všichni dobře víte, nebylo to už ono.

Naštěstí nás nečeká žádný restart a předělávka, ale preguel! Příběh se bude točit stále okolo Dannyho a Sandy, ale těsně před Pomádou. Jak sám název projektu napovídá – Summer Loving – budeme svědky jejich zamilovaného léta, které bude, jak vlastně čekáme, plné skvělých písniček.

Tak snad se nová „Pomáda“ povede. Nedávný hit Mamma Mia! Here We Go Again se také po letech dokázal uchytit a zde by to taktéž mohlo fungovat. Jakmile se objeví nějaké další zajímavosti z připravovaného preguelu, budeme vás samozřejmě informovat.

Atticus
Milovník různých filmových žánrů. Kromě filmových novinek rád zabloudí i mezi seriály, či se začte do kvalitní knihy. Preferuje originální znění a skvělou podívanou.
Poslední komentáře
Zatím se do diskuze nikdo nezapojil! Buď první!