8. 4. 2019

Joker se poprvé představuje ve svém traileru!

A vypadá to naprosto skvěle a zvláštně zároveň. Co si o ukázkách myslíme?

hlavní obrázek

Trailer na Jokera přistál na netu už před několika dny. My jsme si ho pustili u nás v redakci a rádi se opět podělíme o své pocity, názory a domněnky. Trailer je opravdu silné kafe, protože někteří z nás se ani do článku vyjádřit nechtěli, jelikož trailer nezvládli dokoukat. Není se čemu divit! Je pro silné povahy. Přesto pár statečných se našlo.

Co na trailer říkáte vy? Líbí se vám směr, kterým se režisér Todd Phillips vydal? Určitě nás čeká nějaká ta akce, ale spíš se zaměřme na Jokerovi pocity, jeho zrod a mentální vývoj. To zní rozhodně zajímavě. Musíme si počkat na další ukázky a pochopitelně na film. Vydá se někdo z vás do kina?

Trailer ke zhlédnutí

Co na trailer říkáme v naší redakci?

Trailer je působivý, skvěle ho podtrhává hudba, ale i přesto z toho mám trochu obavy. Protože už na první pohled to vypadá, že to nebude pro každého. Skoro bych řekl, že to je mnohem blíž například Birdmanovi, než Batmanům, jak je známe od Nolana. Prostě blíže k psychologickému thrilleru než k akční hrdinovce. Na druhou stranu, trailer to otevřeně přiznává, žádné velké akčňárny nečekejte. Jen je otázka, jestli si to diváci jdoucí jen po jméně uvědomí.

Fruiko – 90%

Jestli jsem se něčeho bál, teď už nemám důvod. Perfektní atmosféra, herci i hudba. Perfektní.

Floky – 100%

Když mi přistál v poště na ohodnocení trailer Jokera, chtěla jsem hned zkraje psát, že jediným Jokerem pro mě již navždy bude Heath Ledger, který tuhle postavu ztvárnil naprosto geniálně a v podstatě jsem neměla ani nijak zvlášť chuť se na tuhle ukázku dívat. Po zhlédnutí ale musím zkonstatovat, že se jí tak nějak podařilo dostat se mi pod kůži. Její atmosféra je velmi tíživá, odkapává z toho špína, zlo a zoufalství. Téměř démonický pohled a šílenstvím prodchnutý smích vyhublého Joaquina Phoenixe ve mně zanechal znepokojivé pocity. Nejsem si jistá, jestli potřebujeme film o Jokerovi a bojím se, že celek nebude zdaleka tak působivý jako tento trailer, ale jedním si jistá jsem. Když už se do toho Todd Phillips pustil, Phoenix byl skvělá volba. Trailer je tak pro mě velkým překvapením. Pozitivním.

Janca.W – 70%

Tak já vážně nevím… na film jsem se docela těšil, ale trailer mě vůbec nenadchnul. Joaquin Phoenix je dobrý herec a postavu určitě zahraje skvěle. Samotný film bude s velkou pravděpodobností velký úspěch. V traileru mi prostě jen něco chybí, ale nemám tušení co… Možná až film uvidím, tak se moje hodnocení bude blížit ke stovce, ale trailer se k ní neblíží ani zblízka.

Micuda98 – 40%

Komornější zpracování jsem rozhodně čekal, ale to co trailer na mě vyplivl, to fakt ne! V jistém směru je to nechutné, divné, zvláštní. Na druhou stranu je to něco nevídané, zajímavého. Je v tom něco, co mě šíleně táhne do kina a vidět tento zrod Jokera na vlastní zrak. Joaquin Phoenix už jenom v traileru ze sebe vydal naprosto vše, takže jsem zvědav, jak na mě bude působit v celém filmu. Jestli po této roli nebude potřebovat psychickou pomoc, tak je fakt silná osobnost. Na Jokera se moc těším. Po dlouhé době tu máme komiksové drama, které nepotřebuje na upoutání diváka velkolepou akci. Těším se!.

Atticus – 80%

CELKOVÉ HODNOCENÍ TRAILERU NAŠÍ REDAKCÍ: 80%

Tak takto reagujeme na trailer my v naší redakci. Co na něj říkáte vy? Dejte nám vědět v komentářích, nebo pomocí ankety!

Zajdete na Jokera do kina?
Atticus
Milovník různých filmových žánrů. Kromě filmových novinek rád zabloudí i mezi seriály, či se začte do kvalitní knihy. Preferuje originální znění a skvělou podívanou.
Poslední komentáře
Zatím se do diskuze nikdo nezapojil! Buď první!