3. 4. 2019

Noví Charlieho andílci se nám tvarují

Kdo vystřídá slavné sexy trio, kdo film natočí a kdy se na něj můžeme těšit? Vše víme.

hlavní obrázek

Jak už bývá delší dobu zvykem, staré filmy (ať už více či méně kasovně úspěšné) se dočkají svého znovuuvedení na plátna kin. Občas formou pokračování, někdy rebootem či restartem. A akční komedie z roku 2000 Charlieho andílci není žádnou výjimkou.

Původně jsi v této sexy špiónské komedii zahrály herečky Cameron Diaz, Drew Barrymore a Lucy Liu (úvodní obrázek). Průměrná, avšak zajímavá a vtipná, akční komedie si dokázala získat srdce svých diváků, a proto jsme se v roce 2003 dočkali pokračování s podtitulem Na plný pecky. Nyní v restartu se podíváme opět do stejné organizace, akorát o několik let vpřed a s novými agentkami. Kdo si je zahraje?

Jména jste už určitě slyšeli, ale pro zopakování. Hlavní trio tentokrát bude složené z krásky ze ságy Stmívání Kristen Stewart. K ní se přidá herečka Naomi Scott, kterou letos uvidíme jako princeznu v novém zpracování Aladina. A pak tam je ještě Ella Balinska, kterou vlastně skoro nikdo nezná. Tak co, líbí se vám ústřední trojice?

Nové Andílky natočí herečka a režisérka Elizabeth Banks, která v rámci režie má na kontě filmy Mládeži nepřístupno a Ladíme 2. A kdy se nové verze Charlieho andílků dočkáme? Původně měla být premiéra už letos v červnu, následně se odsunula na září a poslední zpráva mluvila o 1. 11. 2019. Před pár dny došlo ale opět ke změně. První den v měsíci má totiž premiéru nový Terminátor, kterého se studio zaleklo a své Andílky přesunulo na 15. 11. 2019. Tak snad je to poslední změna.

Těšíte se?

Zajímavost k původnímu filmu z roku 2000: Uvažovalo se, že andílky si zahrají Milla Jovovich, Alyssa Milano a Julia Roberts.

Atticus
Milovník různých filmových žánrů. Kromě filmových novinek rád zabloudí i mezi seriály, či se začte do kvalitní knihy. Preferuje originální znění a skvělou podívanou.
Poslední komentáře
Zatím se do diskuze nikdo nezapojil! Buď první!