29. 3. 2019

9. film režiséra Q. tarantina se blíží!

A s ním první trailer. Co na něj říkáme u nás v redakci? Líbí se Vám taky?

hlavní obrázek

Quentin Tarantino opět vsadil na jistotu a obsadil svou nejnovější pecku samými zvučnými jmény. V hlavních rolí se těšte na neodolatelnou herečku Margot Robbie a dva největší sympaťáky v celém Holywoodu Brada Pitta a Leonadra DiCapria. To musí fungovat už z principu.

Q. Tarantino nám naposledy přichystal Osm hrozných (2015). Film sklidil nadšení a všichni vyhlížíme další dítko ze stáje tohoto režiséra. Tak snad nás nezklame! Nejdřív jsme dostali malou ochutnávku v podobě plakátu, před několika dny se objevil na netu trailer. Pokud jste ho ještě neviděli, pusťte si ho s námi, nebo si jej s námi znovu připomeňte. Jak se líbí vám? Dejte vědět komentářem a nebo pomocí ankety dole pod článkem.

Trailer ke zhlédnutí

Co na trailer říkáme v naší redakci?

Jéj Tarantino. Jéj obsazení. Jéj hudba. Ale to je tak asi všechno, čím mě trailer dokázal zaujmout. Vůbec nechápu, proč jsou z toho všichni ostatní tak odvázaní. Jasně má to nějakou stylizaci, ale to je snad normální (a vůbec u Tarantina), takže to na mě jako WOW efekt vůbec nepůsobí. A jedna dobrá hláška fakt ten zbytek nezachrání.

Fruiko – 40%

Tarantino je tvůrce, který ukáže pár záběrů a má mě v hrsti. Za mě neočekávanější film roku a to víc vidět nemusím.

Floky – 90%

Typická hudba pro tarantinovku, charakteristický humor a DiCaprio s Pittem ukazující už v tomto kratičkém traileru, že jim to bude po herecké stránce opět náramně odsýpat. Co víc si přát? Když jsem si poprvé přečetla kusý popisek, o čem by asi nový film Quentina Tarantina měl být, neuměla jsem si úplně představit, jak tohle téma zpracuje. Trailer toho v podstatě moc neukázal, ale upustil tak akorát, aby mě navnadil, dokázala jsem si udělat jakýs takýs obrázek a přitom film zůstal stále zahalen tajemstvím. Je to navíc nabité nesmírně pozitivní energií, takže tu teď po zhlédnutím sedím s úsměvem od ucha k uchu. Margot Robbie úplně nemusím, ale se svými tanečky a praštěným úsměvem do filmu, zdá se, perfektně zapadne no a „Rick fucking Dalton“ v závěru je tak skvělá třešinka na dortu, že bych na to teď hned chtěla jít do kina. No zkrátka těším se jako malé děcko. Kdy že je ta premiéra?

Janca.W – 100%

Netvrdím, že Tarantino není nadaný režisér, ale také netvrdím, že v jeho výčtu natočených filmů nejsou nějaké pecky, které naprosto žeru. Přidá se k nim Tenkrát v Holywoodu? těžko říci, ale zatím má film dobře našlápnuto. Trailer je skvěle sestříhaný, je zábavný, má skvělou vizuální stránku a má něco, co prostě diváka láká. Pustil jsem si ho už asi osmkrát a stále z něho mám skvělý pocit. Ano, tohle chci vidět v kině! Naprosto dokonalá herecká sestava, mladý Bruce Lee a zajímavý příběh. Tohle bude fungovat!

Atticus – 90%

CELKOVÉ HODNOCENÍ TRAILERU NAŠÍ REDAKCÍ: 80%

Tak takto reagujeme na trailer my v naší redakci. Co na něj říkáte vy? Dejte nám vědět v komentářích, nebo pomocí ankety!

A líbí se trailer také vám?
Atticus
Milovník různých filmových žánrů. Kromě filmových novinek rád zabloudí i mezi seriály, či se začte do kvalitní knihy. Preferuje originální znění a skvělou podívanou.
Poslední komentáře
Zatím se do diskuze nikdo nezapojil! Buď první!