27. 3. 2019

Muž, který se dožil 969 let a mnoho věděl

Michael B. Jordan bude Metuzalém v biblickém velkofilmu Methuselah.

hlavní obrázek

Biblická tématika je ve filmové a seriálové branži stále populárnější. Je ale pravdou, že se spíš zaměřujeme na období života Ježíše a jeho následovníků. Nyní prozkoumáme jinou etapu příběhu. Vrátíme se na samotný začátek a budeme zkoumat život nejdéle žijícího člověka na zemi, který je popisován v první knize v Bibli v Genesis.

Je obecně známo, že lidé se v tuto dobu dožívali déle než aktuálně my, ale Metuzalém to vyšvihl ještě na vyšší level, když pokořil hranici 969 let. Za toto dlouhé období jistě soustu věcí prožil a mnoho se dozvěděl. A tento zajímavý život plný vědění, zážitků a životních zkušeností nám představí společnost Warner Bros.

Jak název článku napovídá, hlavní roli získal herec Michael B. Jordan (Black Panther, Creed 1 a 2), který zároveň bude projekt produkovat. Příběh vznikne na základě scénáře od Tonyho Gilroya a film nese název Methuselah. Premiéru zatím nevíme, ale studio se nechalo slyšet, že pokud z filmu bude hit, tak nás čeká nová fantasy sága. A to zní zajímavě!

Zajímavost k novince: Původně měl hlavní roli Metuzaléma ztvárnit herec Will Smith a nebo Tom Cruise.

Atticus
Milovník různých filmových žánrů. Kromě filmových novinek rád zabloudí i mezi seriály, či se začte do kvalitní knihy. Preferuje originální znění a skvělou podívanou.
Poslední komentáře
Zatím se do diskuze nikdo nezapojil! Buď první!