15. 5. 2008

Na stojáka se představí na Mezi ploty

Zábavná show Na stojáka z originální produkce kanálu HBO navštíví i mimopražská města. A to v rámci 17. ročníku divadelního a hudebního festivalu Mezi ploty, který se tento rok koná na třech místech - v Brně, v Dobřanech u Plzně a v Praze. Návštěvníci festivalu Mezi ploty tak budou mít jedinečnou příležitost upřímně se pobavit a zhlédnout vynikající baviče při akci.

Originální festival Mezi ploty je oblíbený především pro svou příjemnou uvolněnou atmosféru – neboť vedle obyčejných hostů je možné potkat i pacienty psychiatrické léčebny. Jako již tradičně je pro návštěvníky připraven pestrý program: nebude chybět záplava hudebních koncertů, divadelních představení, nespočet občerstvovacích stánků … a samozřejmě Na stojáka!

Proto nepropásněte tuto akci a přesvědčete se sami. Přijeďte se podívat buď 24. května do Brna do psychiatrické léčebny v Húskově ulici 2 Brně – Černovicích, kde show vypukne v 19 hodin. Anebo 17. května do Dobřan u Plzně, kde vystoupení začne v 17:00 před kostelem Psychiatrické léčebny Dobřany v Ústavní ulici 2. V Praze se Na stojáka odehraje 1. června v rámci Mezi ploty tradičně v bohnické psychiatrické léčebně. Začátek je naplánován na 19 hodin.

Veronika
Autor si zatím nevyplnil svoje mikrobio. Zatím se musíte spokojit s tím, že umí číst a psát.
Poslední komentáře
Zatím se do diskuze nikdo nezapojil! Buď první!