18. 3. 2019

Ana De Armas oživí Marilyn Monroe

Půvabná herečka si střihne hlavní roli v biopicu Marilyn Moneroe.

hlavní obrázek

Nový životopisný trhák, který se tentokrát zaměří na život slavné Marilyn Monroe, se bude jmenovat Blonde. Ten bude vycházet ze stejnojmenného románu od spisovatelky Joyce Carol Oates a hlavní roli, jak jste mohli poznat z úvodní fotky, aktuálně dostala herečka Ana de Armas, kterou znáte z nedávného Blade Runnera 2049. Zahrála si ale také ve filmu Týpci a zbraně či v Nebezpečném pokušení.

Biopicu se ujímá režisér Andrew Dominik, který dle jeho slov na filmu maká už pěknou řádku let a chce, aby jeho nový film byl tím nejlepším, co kdy kdo natočil. Tak snad se mu to povede, jelikož filmů o Marilyn Monroe tu máme už celkem dost. Andrew Dominik ale slibuje, že tentokrát se na herečku podíváme z jiného úhlu a vidět bychom prý měli i její dětství.

Na filmu kromě režiséra budou v roli producentů pracovat i Dede Gardner a Brad Pitt. Přípravy a natáčení jsou v plném proudu. Jakmile se dozvíme o datu premiéry, či něco o příběhu, dáme vám vědět. Film bude ke zhlédnutí na Netflixu.

Atticus
Milovník různých filmových žánrů. Kromě filmových novinek rád zabloudí i mezi seriály, či se začte do kvalitní knihy. Preferuje originální znění a skvělou podívanou.
Poslední komentáře
Zatím se do diskuze nikdo nezapojil! Buď první!