6. 3. 2019

Další film od Christophera nolana se blíží!

Známe datum premiéry, víme kdy se začne natáčet a jak by nový Nolanův film mohl vypadat.

hlavní obrázek

Christopher Nolan je bezpochyby jedním z nejkvalitnějších režisérů dnešní doby. Když se mrknete na jeho seznam natočených filmů, můžete tam vidět takové pecky jako je Memento, Temný rytíř, Počátek, Interstellar a pochopitelně nedávný Dunkerk. Tím pádem dává smysl, že když vyjde ven zpráva, že točí nějaký svůj nový film, je kolem toho šílený povyk. Jenže, Nolan je tak trochu tajnůstkář. Ne vše se dá ale utajit!

Zvěsti šeptají, že jeho nový film bude z části romantický a z části thriller. Připodobňuje se to mixu filmů Na sever severozápadní linkou a Počátek. Což zní velmi zajímavě. Christopher Nolan přišel skoro se vším. Že by nás po komiksových, vesmírných a válečných filmech čekalo romantické drama?

Natáčet by se mělo začít letos v červnu. Název filmu neznáme a ani nevíme, o čem by mohl být příběh. Jak ale známe Nolana, rozhodně nás ničím nezklame. Avšak, dozvěděli jsme se, kdy se filmu dočkáme. Datum zahraniční premiéry je zatím 17. 7. 2020 a kromě klasického promítání bude Nolanův nový film vidět i v IMAXU.

Těšíte se?

Atticus
Milovník různých filmových žánrů. Kromě filmových novinek rád zabloudí i mezi seriály, či se začte do kvalitní knihy. Preferuje originální znění a skvělou podívanou.
Poslední komentáře
Zatím se do diskuze nikdo nezapojil! Buď první!