28. 2. 2019

Režisér Spider-Mana natočí dvojku kocoura v botách

Legendární kocour s hlasem Antonia Banderase se vrací!

hlavní obrázek

Druhý díl animáku Kocour v botách 2 se stále připravuje. Do nedávna jsme o projektu neměli skoro žádné informace, ale když po něm hrábne režisér, který před několika dny dostal Oscara za jiný animovaný film, je rázem o povyk postaráno.

Pochopitelně je řeč o režisérovi Bobu Persichettim, který, jak jste z názvu článku určitě pochopili, stojí za úspěchem filmu Spider-Man: Paralelní světy. Za něhož dostal zlatou sošku tuto neděli. A dneska se upsal ke pokračování Kocoura v botách z roku 2011. Vypadá to, že kočičák je v dobrých rukách.

Samotného kocoura určitě znáte ze série o zlobru Shrekovi, kde poprvé světlo světa spatřil ve druhém díle. Jelikož se z něho stala velmi oblíbená postavička, objevil se následně ve všech pokračováních. Nakonec dostal i svůj film. Ten přišel v roce 2011 a vydělal 555 milionů dolarů. V porovnání s ostatními filmy se Shrekem sice trochu zaostává, dokázal překonat pouze první díl (484 mil. dolarů), přesto se jedná o solidní výdělek a pokračování je žádané.

Pro režiséra Boba Persichettima to nebude první zkušenost se světem Shreka. U prvního dílu Kocoura v botách v roce 2011 totiž daboval jednu z postav. Nyní se do toho ale pořádně obuje. Zatím není jasné, kdo mu s dvojkou pomůže a ani to, zda se vrátí Antonio Banderas, který kocoura v originálním znění daboval.

Atticus
Milovník různých filmových žánrů. Kromě filmových novinek rád zabloudí i mezi seriály, či se začte do kvalitní knihy. Preferuje originální znění a skvělou podívanou.
Poslední komentáře
Zatím se do diskuze nikdo nezapojil! Buď první!