27. 2. 2019

Čtyřka Hotelu Transylvánie má datum premiéry

Kdy vyrazíme s rodinkou plnou strašidel na další dobrodružství?

hlavní obrázek

Třetí díl s podtitulem Příšerózní dovolená měl premiéru teprve před několika měsíci a pokud patříte k fanouškům této rodinky plné monster, můžete si vzít do rukou kalendáře a zakroužkovat si datum 22. 12. 2021. V ten den totiž v Americe bude mít již čtvrtý díl premiéru. U nás se filmu pravděpodobně dočkáme klasicky o den dříve. Těšíte se?

Jak si vůbec celá série vede? Co se týče kvality, tak můžeme s klidným srdcem říci, že všechny tři díly jsou na stejné vlně. V rámci vydělaných peněz je to ale už zajímavější. Nejvíce si dokázala na sebe vydělat právě trojka. Ta ze všech kin na světě shrábla 528,6 milionů dolarů. Hned za ní se drží druhý díl s výdělkem 474,8 mil. dolarů. A logicky jednička byla „nejhorší“, ta si vydělala pouze 358 milionů. Když to ale sečteme, jedná se o skvělou částku, takže je logické, že tvůrci jedou dál. Na kterém díle se série asi zastaví?

Atticus
Milovník různých filmových žánrů. Kromě filmových novinek rád zabloudí i mezi seriály, či se začte do kvalitní knihy. Preferuje originální znění a skvělou podívanou.
Poslední komentáře
Zatím se do diskuze nikdo nezapojil! Buď první!