25. 2. 2019

Emma Stone a Disney - na jaký film se můžeme těšit?

A kdo film natočí, kdy bude premiéra a začne už natáčení?

hlavní obrázek

Oscarová herečka Emma Stone si plácla se společností Disney a rozhodla se ztvárnit legendární Cruellu de Vil. A po dlouhé době konečně snímek začíná dostávat nějaké obrysy. Pochopitelně pořád nevíme zhola nic, ale jsme o drobet moudřejší než předtím.

Film bude režírovat Craig Gillespie, který nám celkem nedávno připravil černou a velmi oceněnou životopisnou komedii Já, Tonya. Připravovaný film se zatím jmenuje jednoduše Cruella. Kdy bude premiéra, nevíme, a neví to pravděpodobně ani samo Disney, jelikož pro film nemá rezervovaný žádný datum. Je to logické, jelikož se studio zaměřuje na letošní rok, kdy do kin přijde Dumbo, Aladin a pochopitelně velmi očekávaný Lví král . Přípravy jsou v plném proudu a očekává se, že snímky zboří pokladny kin. Takže Cruella je aktuálně trochu na vedlejší koleji.

Avšak, zahraniční drby šuškají o létě 2020. Tak jako tak, natáčet se začne toto léto a to přesně v Londýně v Anglii. O příběhu se zatím neví nic, jen to, že se zaměříme na začátky Cruelly a na samotný její vývoj kolem roku 1980. Ve filmu se formou menšího camea ale mihne herečka Glenn Close, která Cruellu de Vil hrála ve filmech 101 dalmatinech a v následném pokračování 102 dalmatinů.

Atticus
Milovník různých filmových žánrů. Kromě filmových novinek rád zabloudí i mezi seriály, či se začte do kvalitní knihy. Preferuje originální znění a skvělou podívanou.
Poslední komentáře
Zatím se do diskuze nikdo nezapojil! Buď první!