19. 2. 2019

Bumblebee je něco víc než jen další film

Několik měsíců po premiéře jsme se konečně dozvěděli, jak to s tím Bumblebeem přeci jen je. Není to jen spin-off. Je to i ...

hlavní obrázek

Bumblebeem můžeme říci hned několik věcí. Ze všech Transformers filmů si vydělal nejméně (458 mil. dolarů). Zas na druhou stranu měl ze všech nejmenší rozpočet (jen 135 milionů), takže si na sebe s přehledem dokázal vydělat. A hlavně, a to je nejdůležitější, divácky byl přijat velmi pozitivně, což se o posledních dílech série říci nedalo. Pokud jste už film viděli, možná si říkáte, že to byla fajn odbočka a krásné zpestření. Před několika dny jsme se ale dozvěděli něco, co pohled na Bumblebeeho zcela mění.

Jeho film je totiž restartem celé série! Ano, čtete správně, jedeme od znova. Zapomeňte na ságu od Michaela Baye, ta už totiž nebude platit. Bumblebee do toho pořádně kopnul a nejen tedy, že se můžeme těšit na druhý jeho díl, ale rovnou na další filmy zcela nové ságy.

Tak snad se v tomto případě restart vyplatí. Pokud se půjde ve šlépějích Bumblebeeho, tak by se to mohlo povést. Co na to říkáte vy?

Atticus
Milovník různých filmových žánrů. Kromě filmových novinek rád zabloudí i mezi seriály, či se začte do kvalitní knihy. Preferuje originální znění a skvělou podívanou.
Poslední komentáře
Zatím se do diskuze nikdo nezapojil! Buď první!