20. 2. 2019

Dalším pirátům pomalu začíná téct do bot

Potápějící se loď opustili další dva tvůrci. Dočkáme se vůbec dalšího dílu populární série?

hlavní obrázek

Celkem dlouhou dobu bylo kolem dalšího filmu Pirátů z Karibiku ticho. Pak jsme se dozvěděli, že další film bude, ale měl by být už bez Johnnyho Deppa (což si někteří pochopitelně nedokáží představit). Studio se k tomuto kroku rozhodlo ze dvou zcela logických kroků. Obsadit totiž Johnnyho do filmu není vůbec nic levného a druhou věcí je, že poslední dobou se herec nepyšní zrovna moc dobrou pověstí. Nebudeme zabíhat do detailů, nejsme bulvární web. Prostě Johnny Depp už Jacka Sparrowa neztvární.

A tak jsme se, sice nedobrovolně, těšili na další film ze světa drsných pirátů, jenže ten aktuálně přišel o své dva scénáristy, Rhetta Reese a Paula Wernicka. Přesně se neví proč. Někdo říká, že měli moc práce na jiných projektech. Každopádně odešli. Co s filmem dál?

Zahraniční weby se soustředí na několik možných scénářů. Prý se za scénáristy hledá náhrada a filmu se tak jako tak dočkáme. A bude to restart série. Jiné zdroje uvádí, že by se z Pirátů z Karibiku mohl stát seriál. Nu a pak je to také možnost, že to Disney všechno zabalí a nedostaneme vůbec nic.

Musíme si počkat, jak to nakonec dopadne. Otázkou je, zda by někdo vůbec stál o film, nebo seriál bez Johnnyho Deppa. Bez něj by se totiž Piráti z Karibiku rozhodně nestali tak populární. Co si o tom myslíte vy?

Atticus
Milovník různých filmových žánrů. Kromě filmových novinek rád zabloudí i mezi seriály, či se začte do kvalitní knihy. Preferuje originální znění a skvělou podívanou.
Poslední komentáře
Zatím se do diskuze nikdo nezapojil! Buď první!