17. 2. 2019

Nejoblíbenější pohádka se vrací - a trailer fakt navnadil

Ledové království konečně přináší pár záběrů ze svého pokračování. Jak se trailer líbí vám? A co na něj říká naše redakce?

hlavní obrázek

Před šesti lety přišla doposud nevídaná pohádka. Nejednalo se o žádný připitomělý příběh, který by pobavil jen ty nejmenší diváky, ale šlo o komplexní rodinný film, který fascinoval všechny generace. Také pohádka obdržela dva Oscary. Na Ledové království se jednoduše dobře dívalo, bylo humorné, napínavé a hlavně chytlavé. Ani po tolika letech značka nezaznamenala únavu – však se sami podívejte do jakéhokoliv obchodu, vždy se v něm s tématikou Ledového království pro děti něco najde. A značka ožívá znovu.

Šest let jsme museli čekat. Neuvěřitelné, ale snad to znamená, že dostaneme kvalitní pokračování, která možná bude lepší, či přinejmenším stejně skvělé jako v případě dílu prvního. A zatím to vypadá dobře! Trailer dorazil. Nic sice neprozradil, ale vypadá naprosto skvěle. Však samotní redaktoři vám své pocity rádi povědí. Dole máte trailer, pokud jste ho ještě neviděli, a pod ní opět naše reakce. Souhlasíte s námi? Nebo máte jiný názor. Vyjádřete se buď pomocí ankety anebo nám věnujte minutku času a hoďte nám pod článek komentář.

Trailer ke zhlédnutí

Co na trailer říkáme v naší redakci?

Ani jedna zpívaná písnička a stejně se na to těším jako školák na prázdniny. Vypadá temně, dospěle a vůbec ne jako odlehčená pohádka pro děti. Kdyby to nebylo z oficiálních zdrojů, tak řeknu, že to je fan trailer, protože tohle moc na Disneyho nevypadá. No zkráceně. Nemůžu se dočkat!

Fruiko – 100%

První díl mě nebavil, a i když vím, že pokračování takhle temné nebude, rozhodně to dokáže nalákat a vizuál je úžasný.

Floky – 80%

Nejsem moc na animáky a když nějaký náhodou zkouknu, většinou nepřesáhnu sedmdesátku. Frozen si mě ale získal!!! Na ten se ráda podívám i po několikáté :) A Frozen 2? Trailer vypadá tak temně a dramaticky. Úplně dobrý pocit ve mně nevzbuzuje, o to víc jsem ale zvědavá, co si na nás připravili. Zatím to vypadá spíš na nervy drásající ledovou apokalypsu než na milý pohádkový příběh přístupný dětem. Snad další trailer nebude už tak tajemný a snad bude i víc Olafa :)

Nikola9 – 70%

Dlouho jsem neviděl sestříhaný trailer tak dobře, že vlastně nic neprozradil, ale zároveň šíleně navnadil. A hned u první vteřiny jsem zalapal po dechu. Však to moře vypadalo jak skutečné?! Animák na vysoké úrovni. Líbí se mi styl vážnějšího zpracování. Otázkou je, zda takový bude celý příběh a nebo se jedná jen o tyto ukázky. Tak jako tak, moc se těším! A ten soundtrack, kvůli němu jsem si ukázky pustil hned několikrát. Těším se!

Atticus – 100%

CELKOVÉ HODNOCENÍ TRAILERU NAŠÍ REDAKCÍ: 90%

Tak takto reagujeme na trailer my v naší redakci. Co na něj říkáte vy? Dejte nám vědět v komentářích, nebo pomocí ankety!

Líbí se vám trailer na dvojku Ledového království?
Atticus
Milovník různých filmových žánrů. Kromě filmových novinek rád zabloudí i mezi seriály, či se začte do kvalitní knihy. Preferuje originální znění a skvělou podívanou.
Poslední komentáře
Celkem 6 příspěvků v diskuzi
Janca.W
před 269 týdny
Když on je to prostě takový přeslazený popík. Přežiju ho chvíli z rádia, ale doma bych si...
Janca.W
před 269 týdny
Tak teď jsi mě donutil studovat celý večer historii Pixaru a Disney :D Můj pohled - Walt...
Fruiko
před 269 týdny
Jo, Frozen je čistokrevný Disney. Bych zařadil do tý Princess "série".