13. 2. 2019

Rudá Sonja má stopku - rejža zase v průšvihu

Sexy bojovnice se zatím do kina nepodívá. A opět je na vině režisér Bryan Singer.

hlavní obrázek

Plány předělat starou dobrou Rudou Sonju jsou pryč, což je škoda, protože pro mě to byl celkem sympatický nápad. Jenže budu si muset počkat. Původně měl na natáčení dohlížet Bryan Singer (Bohemian Rhapsody, X-Men: Budoucí minulost či Valkýra). Jenže společnost Millennium Films ho z projektu stáhla a přípravy na film stopla. Důvod?

Asi to nebude pro vás žádným překvapením, jelikož Singer měl tyto problémy už dřív. Opět se jedná o nařčení ze sexuálního obtěžování směrem k mladým chlapcům. Měl jim nabízet sex za možnost zahrát si v jeho filmech. Nejsme tu od toho, abychom dělali nějaké závěry, ale každopádně on Rudou Sonju nenatočí, pokud vůbec někdo. Není to ale poprvé. Nedávno byl například Singer stažen z nominací na ceny BAFTA jako režisér snímku Bohemian Rhapsody a to opět ze stejných důvodů.

Je to škoda. Když pomineme jeho osobní život, Singer byl a stále je nadaný režisér, který to s týmem na place umí. Ať už tato kauza dopadne jakkoliv, já upřímně doufám, že bychom se nového moderního zpracování legendární bojovnice mohli přeci jenom dočkat. A to ať už od Singera, nebo zcela jiného nadaného režiséra.

Atticus
Milovník různých filmových žánrů. Kromě filmových novinek rád zabloudí i mezi seriály, či se začte do kvalitní knihy. Preferuje originální znění a skvělou podívanou.
Poslední komentáře
Zatím se do diskuze nikdo nezapojil! Buď první!