11. 2. 2019

Loňská pecka Aquaman bude mít spin-off

To se dalo čekat. Čeho se bude odbočka týkat a kdo film natočí?

hlavní obrázek

Miliarda dolarů padla, takže snad všem bylo jasné, že Aquaman se dočká svého pokračování. To sice možná přijde, ale o něm zatím žádné zmínky slyšet nejsou. Naopak, přišla zpráva jako blesk z čistého nebe, kterou možná nikdo nečekal. Bude spin-off. Což samo o sobě není až tak překvapující, chápu, ale počkejte si, čí příběh bude nový film rozšiřovat.

Nejedná se o žádnou hlavní postavu příběhu a vlastně ani o žádnou jinou vedlejší. Zaměříme se na netvory. Pamatujete si scénu na rozbouřené lodi, kde Aquaman spolu s Merou odolávali útoku Trenchů? To byli ty podvodní bestie, které neměli tak moc rádi světlo. Tak o těch je řeč. Ti patřili také k obyvatelům Atlantidy , ale po jejím rozpadu utekli na dno oceánu a stalo se z nich to, co jsme mohli vidět ve filmu. Upřímně, scéna s nimi patří k mým nejoblíbenějším z celého příběhu.

James Wan (režisér Aquamana) spin-off nenatočí, ale bude se na něm alespoň podílet jako producent. Scénář napíší Noah Gardner a Aidan Fitzgerald. A co o filmu víme? Příběhově vůbec nic. Měl by mít menší rozpočet než origin Aquamana a měl by mít hororový nádech, což u těchto potvůrek je snad povinnost. A ještě nepodložená informace nakonec – prý film s Trenchy nebude jediným spin-offem ze světa Aquamana. No, zatím nevíme, co si o tomto kroku myslet…

Atticus
Milovník různých filmových žánrů. Kromě filmových novinek rád zabloudí i mezi seriály, či se začte do kvalitní knihy. Preferuje originální znění a skvělou podívanou.
Poslední komentáře
Zatím se do diskuze nikdo nezapojil! Buď první!