8. 2. 2019

Další komiksová Rková adaptace od tvůrce Deadpoola

Který z dalších komiksů se dostane na velká plátna? Čeká nás nepřístupná zábava.

hlavní obrázek

Když zmiňujeme tvůrce Deadpoola, tak myslíme autora komiksové předlohy, což je Rob Lieself. Díky němu jsme v kinech mohli vidět hned dva díly oblíbeného antihrdiny, který pro sprosté slovo nejde daleko a s ničím se nepáře. Lieself toho vytvořil mnohem víc, například i tým X-Force. Nás dneska ale zajímá jeho jiný komiks a to Shrink.

Ten vypráví příběh psychiatričky Jessici Powers, jejíž profese je poněkud zvláštní a riskantní. Zajímá se a stará se totiž o superhrdiny, kteří prošli nějakým silným traumatem. A to je nebezpečné zaměstnání. Její život je natolik zajímavý, že studio Sony se rozhodlo jej převést na plátna kin.

To nejzajímavější zatím je, že Sony už jednou na projektu makalo, konkrétně v roce 2000. Dokonce pod rukama Glenna Ficarra a Johna Requa vznikl scénář. Nakonec ze všeho sešlo a na papíry sedl prach. Nyní ale Sony scénář oprášilo a začalo se na filmu intenzivně pracovat. Jelikož je projekt v plenkách, nic o něm nevíme. Jen to, že by měl být ve stylu filmového Deadpoola, tedy sranda, akce a R rating (děti zůstanou doma). A to zní velmi slibně! Navíc, sám Rob Lieself bude jako producent dohlížet na to, aby se film povedl.

Nevíme jak vy, ale my se těšíme!

Který Deadpool se vám líbil víc?
Atticus
Milovník různých filmových žánrů. Kromě filmových novinek rád zabloudí i mezi seriály, či se začte do kvalitní knihy. Preferuje originální znění a skvělou podívanou.
Poslední komentáře
Zatím se do diskuze nikdo nezapojil! Buď první!