4. 2. 2019

Hobbs a Shaw se představují v prvním traileru

A k tomu nechybí naše redakční reakce. Jak se líbí trailer nám? A co na něj říkáte vy?

hlavní obrázek

Konečně je to tady! Když před několika dny přišla zpráva, že první spin-off série Rychle a zběsile má dotočeno, všichni jsme napjatě čekali na první ukázky. Předpokládali jsme, že se objeví až na Super Bowlu, ale nakonec přišly dřív. A můžeme už teď prozradit, že to vypadá skutečně božsky. Pokud jste trailer ještě neviděli, dole si ho můžete pustit. Jako vždy pod ním najdete naše pocity a hodnocení traileru.

Co na něj říkáte vy? Klidně se podělte s námi o vaše pocity pomocí komentáře dole pod článkem, nebo formou ankety, kterou také najdete níže. Na vašem názoru nám záleží. :) Tak schválně, kdo na tuhle akční pecku zajde do kina?

Trailer ke zhlédnutí

Co na trailer říkáme v naší redakci?

Začnu tím, že jsem neviděl ani jeden díl Rychle a zběsile, ale něco mi říká, že to ani není potřeba… Já prostě žeru ten Elbův chraplák. Stathamův britský přízvuk snad slyším poprvé. A Rock… je prostě Rock! Tak toto bude teda pořádně nadupaná akce! Taky to vypadá, že tam nebude moc závodění, což je pro mě velké plus, jelikož nejsem velký fanda těch sekvencí ani ve videohrách. A ta scéna při briefingu je prostě skvělá. Hudební podkres je na rozdíl od traileru na třetího Johna Wicka výborný. Takže se na tento film rozhodně podívám… Ale nejdřív si dám maratón všech předchozích dílů.

Micuda98 – 90 %

Páni. Tohle je naprostá bomba. Připomnělo mi to časy Bad Boys. Jenže tohle je větší, nadupanější a snad ještě výbušnější. Má to prostě všechno co má akčňák mít. Vtip, výbuchy a dva charizmatické hrdiny, co se nesnášej.

Fruiko – 100%

Nic šílenějšího neuvidíte, logika už jde úplně stranou, jako kdyby se film odehrával v alternativní realitě, ale pořád je to tak nadupané, že pokud film bude plný podobné akce a nebude mít prostřelenou délku, tak by to mohla být ideální popcornovka.

Floky – 80%

Přiznávám rovnou, že celou sérii Rychle a zběsile jsem neviděla a to, co jsem viděla je už hodně dávno, takže Hobbs and Shaw je pro mě samostatná a ničemu nepodobná záležitost. Začátek vypadá na můj vkus trošku moc sci-fi z čehož mám mírné obavy, ale třeba to se vším splyne a nebude tak vyčnívat jako z traileru. Ten toho mimochodem ukázal hodně, na druhou stranu, díky tomu všemu mě zlákal, takže si ho určitě nenechám ujít. Akční nářez plný Idrise a Stathama, co víc si v životě přát?

Nikola9 – 80%

Čekal jsem mnohé, ale toto skutečně ne. Fascinující! Opět to tlačí na pilu, což jsme ale u filmů ze série Rychle a zběsile zvyklí, takže s tím nemám sebemenší problém. Je to chytlavé, velmi akční, zábavné a hezky se na to dívá. Chemie mezi Shawnem a Hobbsem je naprosto dokonalá, což už několikrát ukázali, zde ale budou mít více času se odvázat. Všechny herce mám rád, trailer je sestříhám velmi povedeně, takže jsem si jej pustil hned několikrát. Dobrá muzika, fórky, auta, ženy, bitky, střelba – je tu všechno. Do kina určitě poběžím. Maximální spokojenost. Na to se těším snad víc jak na devítku RaZ.

Atticus – 100%

CELKOVÉ HODNOCENÍ TRAILERU NAŠÍ REDAKCÍ: 90%

Tak takto reagujeme na trailer my v naší redakci. Co na něj říkáte vy? Dejte nám vědět v komentářích, nebo pomocí ankety!

Atticus
Milovník různých filmových žánrů. Kromě filmových novinek rád zabloudí i mezi seriály, či se začte do kvalitní knihy. Preferuje originální znění a skvělou podívanou.
Poslední komentáře
Celkem 12 příspěvků v diskuzi
Atticus
před 268 týdny
Cože? Nejvíc sexy muž planety za rok 2018, jestli se nepletu!? :P :D
Janca.W
před 268 týdny
Cože?!? :D Neříkám, že je ošklivý, ale film bych si kvůli němu fakt nepustila. Takové kouzlo...
faithxwebsites
před 267 týdny
Jak bylo v článku zmíněno, na tento film se těším mnohem více než na devátý díl RaZ už snad...