1. 2. 2019

Sandra Bullock jako komiksová hrdinka

Znovu spojí své ženské síly s Netflixem. Akorát už u toho nebude mít šátek přes oči.

hlavní obrázek

Celkem nedávno vypustil do světa Netflix velmi zajímavý sci-fi film Bird Box v hlavní roli se Sandrou Bullock. Snímek si spousty lidí oblíbilo, někteří dokonce tak, že hlavní hrdiny z filmu napodobovali, a prý se jedná o nejsledovanější film od Netflixu (aspoň oni to tvrdí). A protože železo se musí kout, dokud je žhavé, Sandra se vrátí. A tentokrát jako superhrdinka.

Máme na mysli adaptaci komiksové série Reborn od tvůrce Marka Millara, který mimoto má na kontě další úspěšná dítka jako je Kingsman či Kick-Ass. Hlavní hrdinkou příběhu je osmdesátiletá Bonnie Black, která umírá v nemocnici a je znovu ožije v magickém světě zvaném Adstyria. Je mladá, krásná a nachází zde také své zesnulé přátele. Jejího manžela se jí však nedaří najít a tak se rozhodne vydat se jej hledat navzdory nebezpečí, která může nový svět zmítaný válkou obnášet.

Sandra Bullock by si měla zahrát hlavní roli – je to v jednání, ale nic tomu nebrání. Kromě hraní se bude ale na filmu podílet také jako producentka. O režii se postará pak Chris McKay. Pokud drby ze zahraničí nelžou, tak série Reborn není jediná, která by se měla dočkat filmové adaptace, jelikož Netflix zakoupil práva na díla Marka Millara. Tak snad se opětovná spolupráce streamovací společnosti a báječné herečky Sandry Bullock znovu podaří.

Atticus
Milovník různých filmových žánrů. Kromě filmových novinek rád zabloudí i mezi seriály, či se začte do kvalitní knihy. Preferuje originální znění a skvělou podívanou.
Poslední komentáře
Zatím se do diskuze nikdo nezapojil! Buď první!