31. 1. 2019

Batman se vrací, ale Ben Affleck už ne

Jaký bude oficiální název, kdo natáčí a kdy se filmu dočkáme? Víme datum premiéry!

hlavní obrázek

Konečně se nám to začíná rýsovat! Zapomeňme, co jsme doposud věděli a pojďme si to znovu shrnout a přidat k tomu aktuální novinky. Sen natočit další sólovku ochránce Gothamu je tady už poměrně dlouhou řádku let. Určitě by se našlo pár fanoušků vyjímečné trilogie od režiséra Christophera Nolana, aby vize opět natočit origin Batmana se dostala maximálně na papír, který by se dal zmačkat a vyhodit. Jenže smůla. Batman se opět vrátí.

Celkem nedávno jsme se dočkali přeobsazení role oblíbeného komiksového hrdiny. Do té doby ho hrál charismatický Christian Bale. Pak jsme se dozvěděli, že nově Bruce Waynea ztvární herec Ben Affleck. Stále si pamatujete ten povyk? My ano! Někoho to nechalo chladným, ale ostatní fandové si trhali vlasy a sepisovali petice. Ať už se ale na hlavu stavěl kdokoliv, Ben Affleck se Batmanem opravdu stal a to rovnou dvakrát. Poprvé v Batman vs. Superman: Úsvit spravedlnosti a následně v týmovce Liga spravedlnosti. Filmy měly spousty problémů a chyb, ale nakonec kupodivu Ben Affleck k nim nepatřil. Přeci jen jsme si na něj zvykli. A pak se začal znovu zvažovat samostatný film pouze s Batmanem, bez dalších superhrdinů. Ben Affleck nejdříve si film chtěl natočit sám, pak rovnou seknul s celou svou rolí, pak se zase vrátil a stále dokola. Ten projekt neměl jednoduše pevnou formu. Až do teď!

Co teda o filmu zatím víme? Pod svými křídly ho má režisér Matt Reeves, který už nějakou dobu píše scénář a za chvíli by se měly spustit kamery. Protože premiéra je 25. 5. 2021. Ano, konečně je to oficiální a snad se nedočkáme žádné změny.

Co se týče názvu, tak zatím se film jmenuje prostě The Batman. Měnit by se ale neměl. A kdo si sympaťáka v černém oblečku zahraje? To nevíme, ale definitivně Ben Affleck ne. Ten je ze hry. Nejenom, že by sám nechtěl, ale protože Matt Reeves se chce zaměřit na mnohem mladší verzi Batmana, což Ben kvůli svým šedivým vlasům a vráskám už nesplňuje. A proto se aktuálně hledá herec ve věku 20 let až 30 let. Tak šťastnou ruku při výběru. Snad budeme tentokrát spokojeni hned na začátku. Sám Ben Affleck to ale bere statečně. Má spousty jiných projektů a nedávno na svém Twitteru hodil příspěvěk, že se na film s Batmanem moc těší. Jo, to my také!

Kterého herce pod maskou Batmana máte nejraději?
Atticus
Milovník různých filmových žánrů. Kromě filmových novinek rád zabloudí i mezi seriály, či se začte do kvalitní knihy. Preferuje originální znění a skvělou podívanou.
Poslední komentáře
Zatím se do diskuze nikdo nezapojil! Buď první!