25. 1. 2019

Třetí díl Johna Wicka si nebere žádné servítky

Trailer na třetí díl dorazil. Co na něj říkáme u nás v redakci? Pusťte si s námi trailer a přečtěte si naše reakce.

hlavní obrázek

Keanu Reeves ztvárnil celkem Nea třikrát, tak pochopitelně musí i Johna Wicka dovést do zdárného konce. Třetí díl akční podívané má podtitul Parabellum a opět nám o trochu více rozšíří zabijácký svět, ve kterém se John Wick pohyboval. Nechybí pes, motorka, kůň, oblek, zbraně, vyprsená kočka … prostě pořádný akčňák, co má koule.

Třetí díl má premiéru letos v květnu. Níže máte k dispozici trailer a nechybí pochopitelně ani naše reakce. Jak se líbí trailer vám? Naše reakce jsou velmi rozpolcené. Vy nám dejte vědět pomocí komentáře, nebo hlasujte v anketě úplně dole.

Trailer ke zhlédnutí

Co na trailer říkáme v naší redakci?

Začnu tím, že se na film docela těším, ale z traileru moc nadšený nejsem. Pár zajímavých věcí se tam najde, ale ta hudba na pozadí se tam podle mě nehodí. Keanu Reevese mám docela rád, ale více se těším na seriál The Continental – zajímavější mi totiž přijde víc ten svět než samotný John Wick. Na film se určitě někdy podívám, ale trailer mě vážně jinak nenadchnul.

Micuda98 – 60 %

Takhle blbě začínající trailer jsem už dlouho neviděl. Půlku traileru se tam John Wick belhá, jak před důchodem a vůbec je to celé děsná nuda. O to víc bombózně funguje druhá půlka, která hlásá heslo, že kdo chce mír, musí se připravit na válku a jak všichni víme, v tom je John jednička. Takže druhá půlka je plná motorek, výstřelů a rvaček. Což je to, co jsme chtěli vidět.

Fruiko – 80%

Ještě lepší než jsem čekal a musím obdivovat kam to tahle série dotáhla. Je to epické, vtipné, zajímavé a vše je na správném místě. Doufám, že film bude přesně takový.

Floky – 90%

Johna Wicka mám ráda, ale tenhle trailer by mě teda do kina nenalákal. V předchozích dílech bylo kouzelné poznávat prostředí zabijáků, jejich svět, velkou roli zde hrála místa s nesmírně zajímavou atmosférou. To tvořilo nadstavbu akčních scén. Z téhle ukázky na mě žádná atmosféra nedýchá. Je to změť divných míst v chaotickém mišmaši, ze kterého vystupuje mačetová jízda, dýka v rozkroku, kniha v puse, baletka a ustřelená hlava. Jízda na koni a procházka v dunách jsou vrcholné WTF momenty celé ukázky. Doufám, že je to jenom nesmírně blbě sestříhané a výsledný film bude zajímavější, protože tohle mě fakt nebavilo. Sorry, Johne :)

Janca.W – 40%

Oba dva předcházející díly se mi moc líbily. Svěží, drsný akčňák s přehlednou kamerou a dobrým příběhem. Neobávám se, že by trojka byla o tolik horší, ale trailer zatím moc zaháčkovat nedokázal. Už z toho nejsem tak odvařený jako z prvních dílů. Nevím proč, ale přijde mi to unavené, takové průměrné. Jako by tvůrcům stačilo, že tam je Keanu Reeves a film se jmenuje John Wick. Ve filmovém světě to takto ale nefunguje. Já jen doufám, že je to špatný trailer a další nás přesvědčí víc. Nebo ještě lépe, samotný film bude zas akční nářez.

Atticus – 70%

CELKOVÉ HODNOCENÍ TRAILERU NAŠÍ REDAKCÍ: 70%

Tak takto reagujeme na trailer my v naší redakci. Co na něj říkáte vy? Dejte nám vědět v komentářích, nebo pomocí ankety!

Atticus
Milovník různých filmových žánrů. Kromě filmových novinek rád zabloudí i mezi seriály, či se začte do kvalitní knihy. Preferuje originální znění a skvělou podívanou.
Poslední komentáře
Celkem 2 příspěvky v diskuzi
Micuda98
před 272 týdny
Ufff.... jsem tak rád, že nejsem jediný komu trailer nesednul. :D
cale
před 272 týdny
Mě taky moc ne :D :D :D ale třeba film bude lepší. Ten kuň byl hodně dobrý záběr.