16. 1. 2019

Čekají nás další díly ze série M:I

Fallout zaznamenal velký úspěch mezi diváky. Není se tedy čemu divit, že se série opět rozšíří a to rovnou o dva další filmy. Kdy?

hlavní obrázek

Mission: Impossible – Fallout můžeme klidně označit za nejúspěšnější díl z celé série. Vydělal totiž nejvíce, a to skoro 800 mil. dolarů, a pyšní se nejlepšími recenzemi. Sice se říká, že v nejlepším se má přestat, ale zde to rozhodně neplatí. Pojedeme dál. A rovnou ve velkém stylu. Čekají nás ještě dva díly a to hned rychle za sebou.

Co o pokračováních víme? Mnoho ne, projekt je v plenkách. Ale víme, že režie se opět ujme Christopher McQuarrie, což je týpek, který právě režíroval M:I – Fallout. A jelikož čas jsou peníze, tak bude natáčet oba dva díly najednou. Ten první bude mít premiéru v roce 2021 a ten další hned rok poté.

Těšíte se na další díly? Pokud byste Toma Cruise neměli dost, tak se můžete těšit na příští rok, kdy bude mít premiéru film Top Gun: Maverick , kde Tomík pochopitelně hraje hlavní roli.

Atticus
Milovník různých filmových žánrů. Kromě filmových novinek rád zabloudí i mezi seriály, či se začte do kvalitní knihy. Preferuje originální znění a skvělou podívanou.
Poslední komentáře
Celkem 2 příspěvky v diskuzi
Fruiko
před 275 týdny
Yes!
cale
před 274 týdny
čím víc, tím líp :)