8. 1. 2019

Jak to vypadá s pokračováním Venoma?

V kinech uspěl, diváci ho přijali pozitivně. Brání něco pokračování? Máme pro vás zcela uspokojivou odpověď.

hlavní obrázek

Konečně je to oficiální a my vám můžeme potvrdit, že Venom se skutečně dočká svého pokračování. A není se čemu divit. Navzdory počátečním obavám se film povedl a diváci ho přijali s otevřenou náručí. O tom svědčí také tržby, které Venoma vyzvedly na šesté místo za rok 2018! Celosvětově si Eddie Brock se symbiontem v těle vydělal neuvěřitelných 855 milionů dolarů a překonal takové trháky jako byl Deadpool 2 či Fantastická zvířata: Grindelwaldovy zločiny. Co o dvojce zatím víme?

Vrací se Tom Hardy jako Eddie Brock, Michelle Williams jako Anne Weying a také je potvrzený Woody Harrelson, jehož jsme mohli vidět v podtitulkové scéně, která nás na případné pokračování navnadila. Kromě herců, a pochopitelně samotného Venoma, se také vrací scénáristka Kelly Marcel, jenž psala scénář k jedničce. Co se týče režiséra Rubena Fleischera, tak ten jako jediný zatím potvrzen není, jelikož má hodně práce se sequelem Zombielandu, takže možná se na režisérkou židličku posadí někdo zcela jiný.

A poslední ta nejdůležitější otázka ze všech – kdy se Venoma 2 dočkáme? Zatím to prý vypadá na konec roku 2020, nebo na začátek toho dalšího. My jsme rádi už jen za to, že dvojka nakonec vznikne. Také se těšíte?

Atticus
Milovník různých filmových žánrů. Kromě filmových novinek rád zabloudí i mezi seriály, či se začte do kvalitní knihy. Preferuje originální znění a skvělou podívanou.
Poslední komentáře
Celkem 1 příspěvek v diskuzi
cale
před 275 týdny
Já jsem jedině pro!! Venom se mi moc líbil. Dal jsem stovku. Dvojky se nemohu dočkat.