7. 1. 2019

Muži v černém se vrací - jak se nám líbí jejich trailer?

Trailerová reakce je tady. Pojďte si s námi užít nový trailer na další MIB!

hlavní obrázek

Už delší dobu jsme tu neměli redakční trailerovou reakci a tak jsme si u nás řekli, že ji obnovíme rovnou něčím, co by mohlo zaujmout převážnou většinu z vás. Volba padla na nové Muže v černém. Žádný restart, jen nový příběh v jiném prostředí a s neokoukanými tvářemi. Na další zábavu s mimozemšťany nás láká Chris Hemsworth (Thor, 12 strong, V srdci moře), Tessa Thompson (Thor: Ragnarok, Annihilation) a Liam Neeson (Cizinec ve vlaku, Neznámý). Ve filmu se také objeví Emma Thompson, kterou jsme mohli nedávno vidět ve trojce Johnnyho Englishe. Takže novinka je rozhodně plná hvězd. Snad duo, které se osvědčilo v Thor: Ragnarog – tedy Chris a Tessa – se opět vyplatí.

Pojďme společně zjistit, jak se nám trailer v redakci líbil. Bude se jedna o zábavnou blbinu, která bude místy vynalézavá a vtipná? Nebo to bude šablonovitá trapná komedie, která připomíná staré dobré Muže v černém? Co si myslíte o tom vy?

Trailer ke zhlédnutí

Co na trailer říkáme v naší redakci?

Můj první a poslední střet s Muži v černém byl v roce 1997. Agenti mě tehdy nijak zvlášť nenadchli, ale aspoň to bylo něco nového a neokoukaného. Každopádně když na mě v tomto traileru vyskočil Chris Hemsworth, trochu jsem se vyděsila, protože tuhle tvář jsem opravdu nečekala. Bohužel po prvních temnějších 20 vteřinách, kdy jsem si říkala, že tohle bude asi něco úplně jiného než to, co si pamatuji z devadesátek, se začalo opět hláškovat a jsme ve starých vyjetých kolejích. Pár vtipných momentů trailer obsahuje a speciálně zbraně ukryté všude možně v autě mě nadchly, ukázka má náboj, srší z ní energie a celkově mě to vlastně dost příjemně překvapilo, ale filmy podobného ražení nejsou úplně můj šálek kávy, takže až budu potřebovat vypnout, tohle by mohla být dobrá gaučovka, do kina ovšem nalákána nejsem. Což je ale dáno spíš druhem filmu něž tím, že by ukázka naznačovala nízkou kvalitu filmu.

Janca.W – 70 %

Nejdříve jsem byl zděšený, hlavně proto, že jsem jako první viděl „americký“ trailer, který na rozdíl od mezinárodního, částečně prozrazuje, původ M. Ani jeden z trailerů však neprozrazuje hlavní zápletku – Díky Bohu! Hold agentům J a K hodně potěšil. Liam Neeson jako vedoucí Britské pobočky, taky zahřál u srdíčka. Nejdůležitější změnou však je změna hlavního dua na Thora a Valkyrii z Ragnoraku, ale díky jiným sestřihům a černým oblekům (hlavně díky nim!) to není až tak razící. Jen si pomalu začínám myslet, že Chris Hemsworth nebude mít rozmanitější role, doufám že mě někdy v něčem překvapí, jako to dokázal Russell Crowe v Čisté duši. Teď už zbývá zmínit pouze jednu věc: Kladivo!

Micuda98 – 80%

Ale jóóó, docela se těším… nevím ale, jestli víc na film nebo na Hemswortha. Chytrý tah dosadit někoho takového, když bude děj pokulhávat, Hemsworth ho jistí. S ním to celé vypadá tak nějak příjemně atraktivně. Prostě další akční komedie plná bláznivých honiček, stříleček, hlášek a mimozemšťanů… nic výjimečně kvalitního nebo naopak odpudivého nečekám. Mým neoblíbenějším filmem se asi nestane, ale šanci na „To se mi líbí“ mu dávám :) Trailer se mi nezdá až tak výrazný takže ho hodnotím lehce přes sedmdesát.

Nikola9 – 70 %

Vlastně to vypadá až překvapivě dobře. Nemá to auru zbytečného pokračování, hlavní dvojice cool, má to nápady a ani ten děj nepůsobí hloupě. Lepší než jsem čekal.

Folky – 80%

Koukám, že Chris Hemsworth vyměnil kladivo za černé brýle a Muži v černém už zdaleka nejsou jen výsadou pánů a film by se měl jmenovat Muž a žena v černém. Kupodivu to na mě ale funguje. Má to cool vizuál, pár humorných hlášek mi cuklo koutky a hlavní postavy mě baví. Uvidíme, co příběh, ale jinak s tím nemám vůbec problém. Je to lepší, než kdybychom se dočkali zas restartu a moc bychom nový film porovnávali s legendární jedničkou s Willem Smithem. Takto si můžeme užít nové dobrodružství a upustit trochu páry v kině. Těším se. Jo ta narážka s kladivem na konci mě rozesmála…

Atticus – 70 %

Trailer na mě působí, jako by tvůrci měli rozštěpenou osobnost. Cítím tam tu nostalgickou srandu, kterou chtějí navázat na předchozí díly, ale zároveň by chtěli mít film o něco modernější, temnější a vážnější. Jenže vyvážit to s tou se jim ne a ne povést. Takže nakonec zůstanou někde mezi a uvidíme jestli film bude taky takhle rozpolcený.

Fruiko – 50%

CELKOVÉ HODNOCENÍ TRAILERU NAŠÍ REDAKCÍ: 70%

Tak takto reagujeme na trailer my v naší redakci. Jak se líbí vám? Dejte nám vědět v komentářích, nebo pomocí ankety!

Atticus
Milovník různých filmových žánrů. Kromě filmových novinek rád zabloudí i mezi seriály, či se začte do kvalitní knihy. Preferuje originální znění a skvělou podívanou.
Poslední komentáře
Celkem 1 příspěvek v diskuzi
cale
před 276 týdny
Toto vidím na gauč doma. :D :D Těším se. Bude to prča!!