7. 11. 2018

Breaking Bad dostane film a není jediný

Celovečerní stopáže se dočká i Walking Dead.

hlavní obrázek

Přetavit seriál na filmové plátno se povede málokdy. Trvalo skoro dvacet let než se to povedlo samotným Simpsonovým a skoro deset let South Parku. Jinak si můžeme vzpomenout tak maximálně na Serenity, kterým Joss Whedon zakončil příběh zrušeného seriálu Firefly.
S příchodem Netflixu a dalších internetových televizí se ale doba změnila a tak to teď zkusí hned několik kultovních serálů.
Jako první je tu kultovní Breaking Bad. U toho zároveň vládne největší otázka co bude mít se seriálem společného, vzhledem k jeho úhlednému zakončení. Scénář k němu momentálně píše Vince Gillian, který je autorem seriálu a jediné co se ví je, že momentálně vzniká pod pracovním názvem Greenbrier a děj by se měl točit okolo uneseného muže. Zvědavost je obrovská.
Filmy podle Walking dead by měli být hned tři, i když pouze televizní, a hlavní roli v nich má sehrát Andrew Lincoln jako Rick Grames. V tomto případě by se mělo jednat o velkolepý návrat, protože ze slavného seriálu již odešel.
Těšíte se na zfilmování populárních serálů?

Folky
Jsem fanoušek filmů téměř všeho druhu (výjimkou jsou muzikály), ale upřednostňuji sci-fi a cokoliv, co se vymyká běžné produkci.
Poslední komentáře
Celkem 2 příspěvky v diskuzi
ragelly
před 284 týdny
Ještě mě napadá Veronica Mars, natáčí se Deadwood a Downton Abbey :)
Fruiko
před 284 týdny
!!! Doktor Martin: Záhada v Beskydech !!!