11. 10. 2018

James Gunn pracuje na Suicide Squad 2!

Tak přece jen James Gunn u filmů neskončí. Rovnou ho laplo konkurenční studio.

hlavní obrázek

Je to už pár měsíců, co byl James Gunn odvolán od natáčení třetích Strážců Galaxie a kompletně vykopnut od Disneyho. Stalo se tak kvůli několik let starým tweetům, ve kterých si dělal srandu z pedofilie, znásilnění a dalších věcí, které nejsou Disneymu zrovna po chuti. Po prohlášení, že se jeho tweety „neslučují s hodnotami studia Disney“, stála ve vzduchu otázka, co teď bude režisér dělat, a jestli se ještě někdy vůbec dostane k filmu. Odpověď je lepší, než jsme doufali.

Po Gunnovi totiž sáhlo studio Warner bros., které má pod sebou celý filmový vesmír DC, a dalo mu látku, ke které se hodí asi nejvíc. Najalo ho k napsání scénáře Suicide Squad 2 a pravděpodobně se ho bude snažit zlákat i na režii. První díl totiž sice vydělal hromadu peněz, recenze ale moc přívětivé nebyli. A kdo jiný by se měl o jejich chátrající vesmír (propadák Justice League je opravdu ostuda) postarat, než člověk, který na svět přivedl hned dvě úspěšné týmovky a podle zvěstí se měl v budoucnu starat o celé MCU?

Osobně jsem jako fanda obou dílů Guardians of the Galaxy z této zprávy nadšen a doufám, že se Gunn upíše i režii. Suicide Squad má totiž obrovský potenciál a je škoda jak dopadl první díl.

Folky
Jsem fanoušek filmů téměř všeho druhu (výjimkou jsou muzikály), ale upřednostňuji sci-fi a cokoliv, co se vymyká běžné produkci.
Poslední komentáře
Zatím se do diskuze nikdo nezapojil! Buď první!