20. 9. 2018

V našich ulicích lítá spider-man!

Kde všude se natáčí? A jak se bude jmenovat dvojka v češtině? Máme informace o natáčení Spider-Mana v naší republice.

hlavní obrázek

Natáčení druhého dílu loňské komiksovky Spider-Man: Homecoming je v plném proudu. Všichni jsme napjatě očekávali příjezd štábu do České republiky, protože delší dobu se vědělo, že se v dalším dobrodružství pavoučího muže podíváme do Evropy. A volba padla i na Českou republiku. A právě teď natáčení u nás probíhá. Kde všude se natáčelo?

Několik dní byl štáb i s herci přímo v Praze. Dvě noci byl zavřen Karlův most, kde se natáčely scény s Tomem Hollandem a herečkou Zendayanou, která ztvárňuje Michelle. Kromě této lokality natáčení probíhalo například v Obecním domě nebo v Divadle na Vinohradech. Než si ale štáb zabalil svých pár švestek, pár scén dotočili také v Kostelci nad Černými lesy, kde Spider-Man navštíví fotbalový klub a jejich kabiny. A teď je na řadě Liberec.

Hlavní slovo ale Liberec nemá, jelikož v jeho samotném středu pomocí kulis vznikl Pražský karneval světel. Hlavním důvodem dle všeho je, aby štáb zabránil čumilům a velkému množství turistů, které Praha logicky nabízí. Proto je v Liberci i zákaz fotografování, aby nedošlo k úniku informací. Štáb bude v Liberci do 29. 9. a pak se vrací zpět domů. To znamená, že ještě pár dní máte šanci na živo potkat Toma Hollanda a měli byste toho využít, jelikož se dle všeho rád se svými fanoušky fotí. Kromě něj můžete ještě vidět několik vedlejších herců, ale například Jake Gyllenhaal či Michael Keaton u nás vůbec nejsou.

Premiéra druhého dílu je zatím stanovena na 4. 7. 2019 a česky se film bude jmenovat Spider-Man: Daleko od domova. Tak kdo z vás se těší?

Atticus
Milovník různých filmových žánrů. Kromě filmových novinek rád zabloudí i mezi seriály, či se začte do kvalitní knihy. Preferuje originální znění a skvělou podívanou.
Poslední komentáře
Zatím se do diskuze nikdo nezapojil! Buď první!