21. 9. 2018

První trailer na Captain Marvel je tu!

A k němu nechybí ani naše všemi milovaná redakční reakce. Co na trailer říkáme my?

hlavní obrázek

Tak jsme se konečně dočkali. Před několika dny vyšly první ukázky na další velmi očekávanou marvelovku. Tentokrát to bude Captain Marvel, která byla zmíněná v podtitulkové scéně na konci Avengers: Infinity War. Jak hodně bude zapojena do samotného finále v Avengers 4, na to si musíme počkat. Samotný film Captain Marvel nás totiž bere do minulosti, abychom se s hrdinkou pořádně seznámili. Navíc, jako třešnička na dortu se můžeme těšit na omlazeného Samuel L. Jacksona, který hraje Nicka Furyho ještě s dvěma očima. A také uvidíme Clarka Gregga, který pochopitelně hraje agenta Phila Coulsona.

Trailer jsme si pustili u nás v redakci a samozřejmě se chceme s vámi podělit o naší reakci. Souhlasíte s námi? Naše reakce jsou více méně pozitivní. Přeci jen se jedná o první trailer, takže na nějaké hlubší názory si budeme ještě muset chvilku počkat. Ale co vy? Jak na vás první ukázky působí? Líbí se vám? Dáte hrdince šanci?

Ještě pro připomenutí – Captain Marvel má premiéru 7. března příštího roku. Pak se dočkáme velkolepého finále v podání Avengers 4, kteří dorazí 2. května. A pak nás v roce 2019 čeká už jen jedna marvelovka a to aktuálně natáčený Spider-Man: Daleko od domova . Ten se k nám na pavučině spustí 4. července. Na který z těchto tří filmů se nejvíc těšíte?

Trailer ke zhlédnutí



Co na trailer říkáme v naší redakci?

Prostě další marvelovka. Ani špatné, ani zajímavé a už vůbec ne překvapující. Triky hezké, hlavní hrdinka dobře obsazená a sympatická a Jackson potěší. Ale že bych se nemohl dočkat se říct nedá.

Folky – 70 %

Všichni kdo mě znají, že můj vztah k Marvelovkám je takový chladný. Líbí se mi, ale že bych je nějak žral, to ne. Dokonce jsem poslední dvě ještě neviděl. Takže trailer mě opět nechává chladným. Nějaký lidi v divnejch kombinézách, jak kdyby utekli z nějaký spartakiády v roce 3050, sem tam někdo dostane přes držku, sem tam drsná hláška a všem něco asi spadlo do oka. Fajn, prostě standard, ale nic z čeho bych si musel učůrávat do plínek, jako ta babka, co dostala přes držku.

Fruiko – 70%

Lidičky, je to teprve první trailer, navíc Marvel je známý tím, že nikdy ve svých trailerech neukáže vše a svá nejlepší esa prozradí až ve filmu. Trailer se mi ale líbil. Spíše bych ho označil za průměrný, ale neurazil a dokázal lidem představit směr, kterým film půjde. Navíc, jsem vděčný za to, že nebudeme sledovat naši hrdinku úplně od samotného začátku, ale poznáme ji v pozdějším stádiu. Co se týče hlavní představitelky, je mi velmi sympatická. Taková obyčejná holka, žádná sexy drsná hrdinka. Uvidíme, co přinesou další trailery, ale první mě zaháčkovat dokázal. Už jenom tím, že Captain Marvel pak uvidíme v Avengers 4, takže ji chci v březnu poznat o trochu lépe. A také jsem zvědav, zda uvidíme, jak Nick Fury o oko přišel.

Atticus – 80 %

Tak a trailer na paní Kapitánovou Marvelovou je konečně venku! Největším kladem traileru je paradoxně i jeho největším záporem, tedy jeho tajemnost, která je zajímavá, ale místy až otravná. Tento trailer mi přijde spíš jako teaser než regulérní trailer (asi to bude tím, že jsem zvyklý na to, že mi trailer vyzradí většinu děje). Omlazovací technologie, kterou Marvel (studio) používá je vážně dech beroucí, jak Fury tak i Coulson vypadají úžasně! Jestli budu mít čas i peníze tak do kina zajdu s radostí..

Micuda98 – 80%

Marvel. Vizuálně líbivé a akční, ale mně to prostě nestačí. Plus má trailer za absenci humoru, který u těchto filmů nesnáším, ovšem jinak to vypadá jen jako další tuctová komiksárna. Hlavní hrdinka mi nevadí, ale že bych na základě této ukázky měla chuť jít do kina odhalovat její příběh, říct opravdu nemůžu.

Janca.W – 60 %

CELKOVÉ HODNOCENÍ TRAILERU NAŠÍ REDAKCÍ: 70%

Hlasuj v naší anketě ať už u nás profil máš či nikoliv. Nechej si zobrazit výsledky, nebo řekni svůj názor, aniž by ses nechal ovlivnit ostatními. 

Jak se líbí vám trailer na Captain Marvel?

Atticus
Milovník různých filmových žánrů. Kromě filmových novinek rád zabloudí i mezi seriály, či se začte do kvalitní knihy. Preferuje originální znění a skvělou podívanou.
Poslední komentáře
Celkem 2 příspěvky v diskuzi
cale
před 291 týdny
Příští rok bude super. Už se těším!!! Trailer vypadá cool. : ))
IrmaVep
před 285 týdny
Mně se trailer docela líbí, tedy v originálním znění. Ale hlavně se těším na Brie Larson,...