14. 9. 2018

Co je pravdy na tom, že Henry Cavill končí se supermanem?

Zahodí Henry Cavill červenou pláštěnku a vybodne se na svého Supermana?

hlavní obrázek

Pokud nežijete v jeskyni a filmový svět vám není cizí, tak jste si určitě všimli ohromného množství zpráv, že herec Henry Cavill končí se svou rolí Supermana, kterého ztvárnil celkem třikrát – Muž z oceli, Batman vs. Superman: Úsvit spravedlnosti a loňská Liga spravedlnosti. Nevím, jak vám, mě ale jako super muž k srdci přirostl. Jak to tedy je s jeho odchodem?

Nejdříve si povězme, jak vlastně tyto zprávy vznikly, protože původně se k tomu nikdo oficiálně nevyjádřil. Hlavním důvodem rozhodně je účinkování v seriálovém Zaklínači, kde Henry Cavill si střihne hlavní roli. Zaklínač je obrovský projekt, takže je jasné, že Henry nebude mít moc času na něco jiného. Navíc, v přicházejícím snímku Shazam! měl mít malé cameo coby Superman, ale odmítl. A zprávy, že Henry Cavill končí jsou na světě.

A jaká je teda pravda? Oficiálně Henry Cavill nekončí. Je ale smutnou pravdou, že zatím žádný film se Supermanem se točit nebude a pokud v blízké budoucnosti ano, kdo ví, zda na to bude mít Henry čas. A proto se proslýchá, že dalšího Supermana by si mohl příště zahrát Michael B. Jordan, jelikož začíná patřit mezi velice vyhledávané herce. To jsou ale zas jen drby. Důležité je, že Cavill elasťáky zcela nezahodil a že DC stále se Supermanem ve svém vesmíru počítá. Otázkou je kdy a zda to bude charismatický Cavill. Studio avšak nadále s Cavillem zůstává ve spojení.

Chtěli byste další film se Supermanem? A kdo by si ho měl zahrát?

Atticus
Milovník různých filmových žánrů. Kromě filmových novinek rád zabloudí i mezi seriály, či se začte do kvalitní knihy. Preferuje originální znění a skvělou podívanou.
Poslední komentáře
Celkem 1 příspěvek v diskuzi
cale
před 291 týdny
Mě bavil v každym filmu. Snad se na to nevykašle a bude pokračovat. Na zaklínače s nim...