4. 9. 2018

Nejočekávanější premiéry září

Ty nejzajímavější záříjové premiéry přímo zde!

hlavní obrázek

Na září se většinou odkládají filmy, kterým studio moc nevěří nebo díky loňskému To horory. Jakkoliv je ale září na zajímavé filmy spíše chudší, několik zajímavých kousků se určitě najde. Tak je pojďme společně prozkoumat.

Sestra

Datum premiéry: 6. 9. 2018
Režie: Corin Hardy
Obsazení: Bonnie Aarons, Demián Bichir
Žánr: Horor
Očekávání redakce: 60 %

Wanovo universum stojící na základě hitu V zajetí démonů se rozšířuje. Po dvou filmech o panence Annabelle nyní přichází origin další známé postavy.

Sestra zatím trailery láká na to, na co jsme v sérii zvyklý. Tudíž především lekačky, které dokáží vyrazit ze sedačky. Reklamní kampaň zatím zaujala nejvíce stažení reklamy z YouTube, kvůli stížnostem. Není divu. Celá reklama spočívala v několikavte­řinovém odpočítávání, zakončeném lekačkou. Žaloba naštěstí nenastala a Sestra získala ještě více pozornosti než samotnou upoutávkou.

Je jasné že je před námi další hit. Snad tomu bude odpovídat i kvalita filmu.


Predátor: Evoluce

Datum premiéry: 13. 9. 2018
Režie: Shane Black
Obsazení: Olivia Munn, Yvonne Strahovski
Žánr: Akční
Očekávání redakce: 80 %

Po osmi letech je před námi další predátoří film. Predátorů bude opět více, ale dočkáme se dokonce i nového druhu, který je mnohem silnější než ten, který známe.

Režíruje Shane Black, který nejvíce zaujal třetím (a výborným) Iron manem nebo Správnými chlapi. Právě on vzbuzuje největší naděje. Zvlášť po nijak výrazných trailerech.

Film bude mít erkový rating, což vzbuzuje největší zvědavost nejen co se týče kvalit, ale především výdělků. Držíme palce.


King skate

Datum premiéry: 20. 9. 2018
Režie: Simon Safránek
Obsazení: Petr Forman, Ivan Pelikán, Ludek Vása
Žánr: Dokument
Očekávání redakce: 70 %

I v českých vodách se urodí něco zajímavého.

Sedmdesátá a osmdesátá léta v komunistickém československu nebyla jen šeď. Nejnovějším dokument King skate se zaobírá skateboardisty, kteří svojí jízdu na skate brali jako jedinou možnost svobodného projevu.

Podle recenzí se má jednat o opravdu kvalitní dílo. Držíme palce.


Beze stop

Datum premiéry: 27. 9. 2018
Režie: Debra Granik
Obsazení: Ben Foster, Dale Dickey
Žánr: Drama
Očekávání redakce: 70 %

Debra Granik má za sebou zatím jen průměrně hodnocené drama Do morku kostiJennifer Lawrence. Její další film ale už podle námětu vypadá zatraceně zajímavě.

Pojednává o otci s dcerou, kteří se distancovali od společnosti a žili sami v lesích. Když byli ale odhaleni, byli umístěni do resocializačního programu. Do společnosti plné konvencí a technolockých výdobytků ale nezapadnou a tak se chtějí vrátit k původnímu stylu života.

Velkou roli by mělo hrát, jestli je správné, že se otec rozhodne takto určit dceřin osud. Uvidíme jestli se film bude nakonec víc soustředit na vztah otce a dcery nebo neschopnost zařadit se do společnosti.


Yeti: Ledové dobrodružství

Datum premiéry: 27. 9. 2018
Režie: Karey Kirkpatrick, Jason Reisig
Obsazení: Zendaya, Channing Tatum, Danny DeVito
Žánr: Animovaný
Očekávání redakce: 60 %

A na závěr jeden animák. Už teď je poměrně jasné, že půjde o těžební hit.

Námět je vcelku typický pro animované filmy. Děj se odehrává mezi smečkou Yetiů, z nichž jeden je přesvědčen, že někde existuje druh, známý jako lidé. Už brzy se samozřejmě přesvědčí, že to je pravda.

Zatím to vypadá na nijak originální film, ale snad zvládne kvalitativně přesvědčit.


Na který film tento měsíc určitě vyrazíte?

Seznam všech záříjových premiér.

BRK (brzy v kinech) je pravidelná rubrika, která vás každý měsíc informuje o aktuálních novinkách, které budou mít v našich kinech premiéru.

Folky
Jsem fanoušek filmů téměř všeho druhu (výjimkou jsou muzikály), ale upřednostňuji sci-fi a cokoliv, co se vymyká běžné produkci.
Poslední komentáře
Celkem 2 příspěvky v diskuzi
cale
před 293 týdny
Tento měsíc docela slabý na novinky. Rozhodně zajdu na sestru a predátora, to se těším. Jinak díky...
ragelly
před 293 týdny
S přítelem jsme se shlídli v hororech, tak jsem si říkala, že můžeme zajít na Sestru. A oni...