17. 8. 2018

Paul Walker se možná vrátí na filmová plátna

A teď nemyslíme dokument, ale oblíbenou akční sérii Rychle a zběsile!

hlavní obrázek

Přesně tak, řeč není o dokumentu I am Paul Walker, který se mimochodem pyšní skvělými ohlasy, ale rovnou o sérii Rychle a zběsile, kde měl Paul do své smrti velké slovo. Další díly nás čekají a Brian O'Conner se na velkém plátně znovu objeví. Pochopitelně digitálně, ale kupodivu tento impuls nepřišel od studia, jak bychom si mysleli, ale od jeho bratrů – Codyho a Caleba Walkerových.

Ti vypomáhali už při natáčení sedmého dílu, kde se pár záběrů muselo kvůli tragické smrti Paula dodělat digitálně. Takže zkušenosti s tím rozhodně mají a dle jejich slov by se nebránili svého zesnulého bratra do série alespoň na chviličku vrátit. Pochopitelně ne na žádnou dlouho dobu, ale nějaké menší cameo. A ono samo se to nabízí, protože jak tvůrci už nedávno prozradili, měli by nás čekat už jen dva díly a desítka celou rodinnou ságu uzavře. A při této příležitosti by se tam Brian O'Conner mohl aspoň na minutku objevit.

No, uvidíme, jak to nakonec celé dopadne. Ale řekněte vy, co si o tom myslíte? Uzavřít ságu i s Paulem Walkerem, nebo jej nechat odpočívat?

Atticus
Milovník různých filmových žánrů. Kromě filmových novinek rád zabloudí i mezi seriály, či se začte do kvalitní knihy. Preferuje originální znění a skvělou podívanou.
Poslední komentáře
Celkem 2 příspěvky v diskuzi
Micuda98
před 292 týdny
Bráchové jsou na suchu?
Chachan
před 292 týdny
Taky by se tam mohl objevit Hitler, Napoleon nebo dokonce Čingischán... Copak? Tahle série...